Klantbeoordelingen.

Lees wat klanten over Mull2media vertellen.

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame.

Wij zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat jij ook een review achter?

Ontwikkel een uniek concept van je merk.

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bepalen.

  • Een concrete vertaling van jouw idee
  • Unieke concepten, content én vorm

  • Extra mogelijkheden voor de communicatiestrategie

Gratis en vrijblijvend

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7

4,5 / 5

Met een nieuwe opmaak van het zonwerend raamfolie is ons bedrijf goed zichtbaar vanaf de weg. Het demonteren en monteren van de folies verliep soepel. Vakkundig en met een top resultaat.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

Snelle en professionele uitvoering. Erg tevreden over Mull2Media. Komen afspraken snel en goed na.

4,5 / 5

Ervaren, vakkundig, denken met je mee. Gewoon super! Resultaat verbluffend!

5 / 5

Een fijn bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Mull2media is al jaren onze nr. 1. Het gevoel dat ze altijd voor je klaarstaan. Problemen worden direct opgelost en dat geeft vertrouwen. Je kunt het gewoon beter overlaten aan heen die er echt verstand van hebben.

4,5 / 5

We hebben bij Perebolte 2 bedrijfsbussen laten wrappen en zijn hier zeer tevreden over. Aan de hand van opgestuurde foto’s van onze bussen werd er netjes een offerte gemaakt en de gemaakte afspraken nagekomen. Zeer klantvriendelijk en korte lijntjes. Het wrappen van een bus door Mull2media is een echte aanrader!

 

 

4 / 5

Met de nieuwe belettering van onze bakwagen zijn wij weer zichtbaar op de weg! Super service en top resultaat.

4,5 / 5

Ervaren en vakkundig personeel. Ze denken met je mee. Gewoon super. Het resultaat is verbluffend!

5 / 5

Goede communicatie en een geweldig resultaat. Mull2Media heeft ons goed geholpen met het ontwerp en de bestickering van onze bedrijfswagen. Naar goed overleg, duidelijke communicatie en de mogelijkheid om ontwerpvoorbeeld aan te passen naar onze wensen, is het resultaat prachtig geworden. We zijn super blij het met eindresultaat en we krijgen enkel lovende reacties. Samenwerken met Mull2Media, een echte aanrader!

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5

Destijds gevraagd om een advertentie voor ons te ontwerpen. Ik kreeg, ongevraagd, de keuze uit meerdere opties. Dit getuigt van een goede service. Daarnaast heb ik de advertentie enkele uren na mijn aanvraag al ontvangen. Kortom, een snelle en goede service.

4,5 / 5

Onze witte kale wand op kantoor is voorzien van een mooi fotobang. Een knap staaltje werk!

4,5 / 5

Bij Mull2media wordt er goed meegedacht en snel gehandeld. Top geregeld!

4,5 / 5

Mull2media gaf ons logo en onze huisstijl een update. Zo tof, erg blij mee.

5 / 5

Voor mijn bedrijf had ik een advertentie nodig en wilde ik doppers hebben met mijn logo. Mull2Media had de advertentie dezelfde dag al af en de doppers werden sneller dan verwacht geleverd. Alles met een mooie kwaliteit en je hebt altijd inspraak in de opmaak. Dit ook omdat er korte lijntjes zijn, wat het makkelijk communiceren is.

4 / 5

Blij met de belettering van onze vrachtwagen. Helemaal zoals van tevoren bedacht.

5 / 5

Goede en snelle service! De specialisten van Mull2media konden me snel helpen om de problemen binnen onze webshop op te lossen! Zeker een aanrader.

5 / 5

Onze gevel van 15 bij 5  meter hoog is beplakt met full color folie met prachtige foto’s van gerealiseerde veranda’s. Het resultaat is prachtig geworden. De samenwerking is perfect verlopen: fijne monteur, goed voortraject en volgens afspraak afgewerkt. Ook onze montagebus is prachtig beletterd.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

4,5 / 5

Blij met onze nieuwe reclameborden. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Beoordelingen Mull2media