Nieuw in ons assortiment: Kleurrijke neonflex

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ben je op zoek naar een item dat de ruimte laat stralen? Een échte blikvanger? Dan presenteer ik je graag onze nieuwste aanwinst: kleurrijke neonflex! Een mooie neon LED verlichting, helemaal hip en een echte sfeermaker. Door de eenvoudige montage kan het (bijna) overal geplaatst worden. Ik vertel je graag meer over dit product: wat het precies is, in welke kleuren het leverbaar is en hoe simpel je jouw neonflex monteert. 

Het verschil tussen neon en neonflex

Neon is een populaire vorm van lichtreclame. Glazen buizen waarin, door een gasontlading, fel licht wordt opgewekt. Erg mooi, maar niet onze favoriet om mee te werken. Originele neonbuizen zijn namelijk heel fragiel en niet duurzaam. Maar toen was daar de neonflex, wij zijn fan! Deze neon LED slangen zijn enorm flexibel, waardoor ze makkelijk in bochten te buigen zijn. Het bevat een hoog aantal LEDs per meter in een mooie premium slang voor een échte neon uitstraling.

Een neonflex bestaat uit meerdere onderdelen. Allereerst wordt een transparante acrylaatplaat van 10 mm contour gesneden. Vervolgens wordt het lijnwerk van de lichtslang uit de plaat gelaserd. En tot slot monteren we de ledstrips strak in de plaat. Het mooie is dat jouw verlichte tekst of logo een zwevend effect krijgt, omdat het in de 10 mm glasheldere ‘countourplaat’ ligt.

In welke kleuren is neonflex te verkrijgen?

Neon is te herkennen aan zijn felle en heldere kleuren. Neonflex is in maar liefst 10 verschillende LED-neon kleuren te verkrijgen en te combineren:

  • Wit (6500K)
  • Warm wit (3000K)
  • Geel
  • Oranje
  • Groen
  • Ijsblauw
  • Blauw
  • Rood
  • Rose
  • Paars

Hoe monteer ik mijn neonflex?

Jouw neonflex monteren is een fluitje van een cent. Met de bijgeleverde RVS buisjes bevestig je de acrylaatplaat met neonflex eenvoudig aan de wand. Je kan ook kiezen voor een ‘vrijhangende montage’. Bij aflevering van het product zorgen wij dat aan de bovenzijde van het acrylaat twee gaatjes gemaakt worden. Met nylon draden hang je jouw lichtreclame op de juiste plek. Klinkt simpel toch? Maar niet als je ‘twee linkerhanden’ hebt. Geen paniek, wij zijn je redder in nood, want onze jongens komen graag de plaat voor je bevestigen. Kleine sidenote, deze vorm van lichtreclame is alleen voor binnen geschikt.

Lage energiekosten

Nog een voordeel, neonflex is laag in energieverbruik. Dat is toch mooi meegenomen. Als je het vergelijkt met de traditionele neon verlichting dan verbruikt de neonflex zo’n 70% minder stroom. En je creëert altijd de gewenst sfeer, want de neonflex is dimbaar.

Neonflex bij jou aan de wand?

Wil je meer weten over neonflex? Of mogen we jouw tekst of logo omzetten naar een stralende neon lichtreclame? Laat het me dan weten. Ik denk graag met je mee, zodat jouw boodschap binnenkort stralend aan de wand hangt. Stuur me een mail, bel naar 0314 – 36 15 16 of kom eens binnenwandelen aan de Ruimzichtlaan 1 in Doetinchem.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media