Aanhangerbelettering

De rijdende reclamezuil; jouw aanhanger voorzien van een strakke belettering. Val op en steel de show op de weg. Kies voor het plaatsen van jouw logo of ga je liever voor een complete fullcolor bestickering. Een ding is zeker, met belettering zorg je voor meer zichtbaarheid!

Met aanhangerbelettering zet je jouw onderneming in the picture. 24 uur per dag, zeven dagen in de week zien (potentiële) klanten jou voorbij komen. Of je nu onderweg bent of op een locatie geparkeerd staat.

Vergroot je naamsbekendheid?

Kies voor aanhangerbelettering

 • Gratis ontwerp van jouw belettering

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Zichtbaar onderweg!

Laat jouw aanhanger beletteren.

Aanhangerbelettering: veel reclamemogelijkheden

Hoewel je jouw aanhanger wellicht niet elke dag gebruikt, is het zeker de moeite waard om deze te voorzien van een belettering. Want ook als jouw aanhangwagen stilstaat op locatie is dit een mooie manier om jouw boodschap (in jouw eigen huisstijl) te communiceren. De mogelijkheden op het gebied van aanhangerbelettering zijn eindeloos. Of het nu enkel jouw logo of een full colour belettering is. Alles kan en niks is ons te gek!

Jouw aanhangwagen beletteren

Wil je jouw aanhangwagen voorzien van een belettering op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Handig om alvast de volgende gegevens bij de hand te hebben: materiaal en de afmeting van de aanhanger. Met deze informatie kunnen we een vliegende start maken. Je mag natuurlijk ook even langskomen met jouw aanhanger. Kunnen wij ‘m direct bekijken en bespreken we jouw wensen onder het genot van een kopje koffie!

Voordelen

De pluspunten van aanhangerbelettering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Belettering is aanpasbaar.