Abri posters zorgen voor ultieme zichtbaarheid.

Het grootste posterformaat dat te verkrijgen is.

Abri posters zorgen voor ultieme zichtbaarheid. Met een formaat van 118,5 x 175 cm is de abri het grootste posterformaat dat te verkrijgen is. Abri betekent letterlijk ‘bushokje’. Dit is dan ook de plek waar je deze posters tegenkomt.

Je kunt jouw abri poster laten maken op verschillende papiersoorten. Zo is er bijvoorbeeld blueback papier. Hierbij zorgt de blauwe achterkant ervoor dat jouw poster minder doorschijnt. Jouw boodschap is dus altijd goed zichtbaar!

Meer over onze vormgeving

Daarom kies je voor abri posters door Mull2media

  • Abri posters op maat;
  • Altijd een reclamemaker beschikbaar en meerdere correctierondes;
  • Gratis opmaakdienst voor jouw poster;
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit.
Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Abri posters zijn een effectief reclamemiddel.

Onze opmaakafdeling staat altijd voor je klaar.

Reclame langs de weg of in een bushokje? Bestel dan snel je abri posters van de hoogste kwaliteit bij Mull2media! Je kunt de abri poster vanwege het grote formaat op allerlei plekken ophangen: om een evenement mee aan te kondigen, een poster van jouw voetbalclub of voor de specialiteiten in een restaurant.

Werkelijk alles is mogelijk qua boodschap. Indien nodig helpen we jou het met het design van de grote abri poster. Onze opmaakafdeling staat altijd voor je klaar.

Abri Posters Doetinchem Achterhoek

Bestel jouw abri poster bij Mull2media.

Perfect in bushokjes.

Bestel jouw abri poster voordelig bij Mull2media. Ze zijn perfect voor in bushokjes en abri’s op bus- en treinstations of langs drukke kruispunten. Wil je een full colour bedrukking, enkelzijdig of met tegendruk (dit zorgt ervoor dat de poster niet doorschijnt)? Het kan allemaal.

Kom je er niet uit met het bestellen? Geen probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee over het ontwerp, het materiaal en zorgen altijd voor het best eindresultaat.

Neem contact met ons op
Abri posters - Doetinchem Achterhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

4 / 5

Blij met de belettering van onze vrachtwagen. Helemaal zoals van tevoren bedacht.

5 / 5

Wij doen regelmatig zaken met Mull2Media. Ze denken goed mee en de kwaliteit van de producten is erg goed. Een snelle en vriendelijke service met oog voor de klant.

5 / 5

Door de proactieve en meedenkende houding van Mull2Media komen wij samen altijd tot een super eindproduct. Top kwaliteit en service.