Akoestische panelen

Zeg nou eerlijk: een storende galm of veel geluid in een ruimte is vervelend. Dat vind jij toch ook? Met een akoestisch frame zorg je ervoor dat de ruimte op kantoor of in huis een betere uitstraling krijgt én het geluid wordt geabsorbeerd.

Elke ruimte gaat er op vooruit als het rustiger klinkt. Creëer de perfecte plek voor klanten of huisgenoten.

Ruimte verfraaien en beter geluid?

Kies voor een akoestische panelen

 • Gratis ontwerp van jouw akoestische panelen

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Dempt het geluid.

Aangenaam!

Akoestische panelen vallen op

Met akoestisch panelen zorg je voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur. Het ophangen van panelen draagt naast het dempen van geluid ook bij aan de sfeer in jouw kantoorruimte, winkel of restaurant. Niet alleen voor jouw personeel, maar ook voor klanten en gasten is deze vorm van binnenreclame erg prettig. Het biedt de mogelijkheid om jouw reclameboodschap te presenteren of verfraai de ruimte met beelden passend bij jouw organisatie. Het design kent geen grenzen, alles is mogelijk.

Galm verdwijnt waar akoestische panelen verschijnen

Wil jij genieten van de voordelen van akoestische panelen? Houd dan de volgende stelregel aan: voordat je verschil hoort moet je minimaal 20% van het vloeroppervlak aanhouden voor het oppervlak aan akoestische panelen. Wil je optimaal verschil horen? Houd dan 30% aan. Dus heb je een vloeroppervlakte van 80m², dan hoor je een verschil met een frame oppervlakte van 16m² en een optimaal verschil bij 27m². Samen met jou kijken we naar de beste oplossing in een passend design. Kom eens langs, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Of pak je telefoon en bel met een van onze adviseurs.

Voordelen

De pluspunten van een akoestische panelen

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we binnenreclame al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van binnenreclame is aanpasbaar.