Bakwagenbelettering

Wil jij op een unieke manier zichtbaar zijn voor jouw (potentiële) klanten? Dat kan, heb je al eens gedacht aan bakwagenbelettering? Hiermee vergroot je op eenvoudige en zeer effectieve wijze je zichtbaarheid terwijl je onderweg bent of op locatie staat.

Verspreid jouw unieke boodschap vormgegeven in een tof design. Maak van jouw bakwagen je visitekaartje op wielen! Een snelle en mobiele vorm van reclame maken.

Vergroot je naamsbekendheid?

Kies voor bakwagenbelettering

 • Gratis ontwerp van jouw bakwagenbelettering

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Zichtbaar onderweg!

Laat jouw bakwagen beletteren.

Bakwagenbelettering: een ideaal voertuig voor reclame

Met een bakwagen kun je op een doeltreffende wijze jouw onderneming promoten. De zee aan ruimte die je hebt op dit voertuig leent zich uitstekend om jouw boodschap te tonen. Denk groots! Zie je het al voor je? Jouw bakwagen gehuld in de look-and-feel van jouw bedrijf. In jouw huisstijlkleuren met een pakkende boodschap. Of kies je enkel voor jouw logo? Weet dat duizenden mensen die onderweg zijn jouw boodschap voorbij zien komen. Maak daar gebruik van.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je graag jouw bakwagenbelettering laten uitvoeren door ons? Wij staan in de startblokken om voor jou aan de slag te gaan. Ons team ontwerpt, produceert en plaatst graag de belettering op jouw bakwagen. De mogelijkheden hierin zijn divers: of je nu een eigen ontwerp hebt of wij je hierbij mogen helpen. Pak je telefoon en informeer naar de mogelijkheden. Of kom gerust een binnenlopen voor een bak koffie en een advies op maat.

Voordelen

De pluspunten van bakwagenbelettering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Bakwagenbelettering is aanpasbaar.