Opvallen met banieren.

Hiermee heb je echt een herkenbare eyecatcher!

Wil jij aandacht voor jouw bedrijf of evenement? Banieren zijn stijlvolle, veelzijdige en flexibele communicatiemiddelen, waarmee je eenvoudig een bepaalde sfeer creëert of een boodschap communiceert.

Vanzelfsprekend kun je ook banieren bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor jouw product of dienst extra krijgt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen.

Daarom kies je voor banieren door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Persoonlijk contact;
  • Gratis opmaak van jouw vlag;
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico.

Gratis en vrijblijvend

Banieren voor diverse doeleinden.

Professionele en zakelijk uitstraling.

Banieren worden steeds vaker gebruikt. Deze vlag is geschikt voor de banier vlaggenmast. De baniervlag dankt zijn populariteit aan de professionele en zakelijk uitstraling. In tegenstelling tot de klassieke rechte vlag, is de baniervlag ook bij matige wind goed zichtbaar. De baniervlag wordt namelijk veelal gebruikt in de daarvoor bestemde banier vlaggenmast met banieruithouder.

Deze wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat voor jouw baniervlag.

Vlaggen Doetinchem Achterhoek

Banier laten maken door Mull2media.

Productie en montage van de banierin eigen beheer. 

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de banier wordt door ons in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een banier op maat.

Vlaggen - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

5 / 5

Goede communicatie en een geweldig resultaat. Mull2Media heeft ons goed geholpen met het ontwerp en de bestickering van onze bedrijfswagen. Naar goed overleg, duidelijke communicatie en de mogelijkheid om ontwerpvoorbeeld aan te passen naar onze wensen, is het resultaat prachtig geworden. We zijn super blij het met eindresultaat en we krijgen enkel lovende reacties. Samenwerken met Mull2Media, een echte aanrader!

5 / 5

Deskundig geholpen en heel mooi uitgevoerd! Wij hebben verschillende soorten beletteringen via Mull2Media laten lopen. Ze hebben ons deskundig, snel en fijn geholpen / geadviseerd! Ik zou Mull2Media zeker aan bevelen aan anderen.

5 / 5

Mull2media heeft gezorgd dat ik zichtbaar werd! Zowel voor mijn logo als voor de website! Ik vind het een fijn team om mee samen te werken!