window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Bedrijfsbussen NEDCON voorzien van belettering

Bedrijfsbussen NEDCON voorzien van belettering

2018-09-06T10:56:11+00:006 juli 2018|Website & Internet|

Afgelopen week heeft Mull2media drie nieuwe bedrijfsbussen van NEDCON, dé specialist in opslagsystemen, mogen beletteren. Het wagenpark kan zo representatief en herkenbaar de weg op!

Ontwerp nieuw design

Het bedrijf, dat vanuit Doetinchem in heel Europa opereert, wilde graag een nieuw én aansprekend design voor op de voertuigen. Wij hebben, in overleg met NEDCON, een nieuw ontwerp in hun huisstijl gerealiseerd waarbij ‘Werken bij NEDCON’ een prominente plaats heeft gekregen. Het resultaat is een fris en strak ontwerp.

Van ontwerp tot realisatie!

Naast het ontwerp, hebben we de autobelettering in eigen huis gerealiseerd. We hebben vervolgens de nieuwe full colour belettering aangebracht. Aan de zij- en achterkant is het logo met de tagline goed te zien. Aan de achterkant is een grote en opvallende afbeelding geplaatst met een wervende tekst. Bekijk hieronder het resultaat!

Ook een belettering op maat?

Ben je ook geïnteresseerd in deze effectieve vorm van reclame? Neem contact met ons op voor een autobelettering op maat!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer