Opvallen met bedrijfsvlaggen.

Jouw organisatie is écht toon- en herkenbaar met een opvallende vlag voor de deur.

Jouw bedrijf, merk of product promoten? Dan is een bedrijfsvlag ideaal. Het is namelijk een krachtig reclamemiddel om jouw boodschap over te brengen.

Uiteraard kun je ook bedrijfsvlaggen bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor jouw product of dienst extra krijgt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Mull2media heeft een ruim aanbod vlaggen en toebehoren.

Daarom kies je voor bedrijfsvlaggen door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Persoonlijk contact;
  • Gratis opmaak van jouw vlag;
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico.

Gratis en vrijblijvend

Hoogwaardige bedrijfsvlaggen.

Sterk, onderhoudsvrij en de prijs is erg gunstig.

Bedrijfsvlaggen zijn in verschillende soorten onderdelen te verkrijgen, te weten als gevelvlaggen, hijsvlaggen en banieren. Vanzelfsprekend bieden wij ook vlaggenmasten en toebehoren aan. Wij weten wat voor jou van toepassing is.

Wapperende bedrijfsvlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat.

Vlaggen Doetinchem Achterhoek

Bedrijfsvlag laten maken.

Alles onder één dak.

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van het ontwerpen en bedrukken van bedrijfsfvlaggen. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de vlaggen wordt door ons in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een bedrijfsvlag op maat. En zorg dat jouw bedrijf gezien wordt.

Vlaggen - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

5 / 5

Wij bestellen al ons drukwerk voor ons evenement bij Mull2Media. Ze denken goed mee, en leveren snel. Erg tevreden.

5 / 5

De samenwerking verloopt erg prettig. Wat je ook nodig hebt, vraag het Mull2Media. Alle vragen worden snel beantwoord en doorgezet naar de juiste afdeling en professioneel aangepakt. Al met met al, wat je ook maar nodig hebt, bij Mull2Media ben je aan het juiste adres. Snel, kundig, vriendelijk en complete service.