Belettering.

Opvallend onderweg.

Wil jij onderweg gezien worden? Door je vervoersmiddel te beletteren toon je direct jouw unieke boodschap aan je doelgroep. Welk merk of type auto, bedrijfsbus of vrachtwagen je ook rijdt. Belettering is een zeer effectieve manier om tijdens je ritje van A naar B zichtbaar te zijn. Kies voor het beletteren van jouw aanhanger, auto, bakwagen, bus of vrachtwagen. Of ga voor een carwrap, waarbij we jouw voertuig volledig inpakken in folie. Creëer jouw rijdende visitekaartje. Of het nu gaat om slechts één personenauto of de belettering van een compleet wagenpark. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Vergroot je naamsbekendheid

 • Gratis ontwerp van jouw belettering

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Daag ons uit met jouw beletteringsopdracht
Wij gaan elke uitdaging aan! Want naast auto’s beletteren wij ook andere voertuigen en objecten. Je kan hierbij denken aan fietsen, caravans, trekkers, motoren en scooters. Wij noemen het ook wel beletteringspecials. En natuurlijk mogen we onze raambelettering ook niet vergeten. Niet alleen mogelijk voor voertuigen, maar ook voor elk ander raam. Heb jij een grote raampartij en is jouw pand gelegen op een A-locatie? Zet jouw organisatie in de spotlight en vergroot je zichtbaarheid. Ook nog de zon buiten houden? Dan combineren we het met zonwerend folie. Een win-win situatie!

Aanhangerbelettering voor Harrie Arendsen door Mull2media Aanhangerbelettering
Autobelettering Freerks Autobelettering
Bakwagenbelettering voor Schlechter Transport & Verhuizingen door Mull2media Bakwagenbelettering
Beletteringspecials speelgoed tractor door Mull2media Beletteringspecials
Autobelettering voor Maron Meubels & Keukens door Mull2media Busbelettering
Streetfighter car wrap op een Volkswagen door Mull2media Car wrappen
Raambelettering voor COEF door Mull2media Raambelettering
Vrachtwagenbelettering voor ABBA Tribute door Mull2media Vrachtwagenbelettering
Raambelettering met zonwerend raamfolie voor Kramp door Mull2media Zonwerend raamfolie

Hoe ver wil je met belettering gaan?

Aan jou de keus.

Bij belettering kun je het zo gek maken als je wil. Van een stijlvol logo op de achterzijde van je auto tot het volledig wrappen van een vrachtwagen. Aan jou de keus.

Wij helpen je het maximale uit je belettering te halen. Onze creatieve vormgevers gaan aan de slag met een passend ontwerp. Vervolgens zorgen onze beletteringsspecialisten voor een strakke en vakkundige montage. Op locatie of in onze eigen productiehal.

Voordelen van belettering

 • Goedkope en effectieve manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  Gemiddeld binnen 2 weken, maar soms kan de belettering al binnen 1 week gereed zijn.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.
 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Belettering is aanpasbaar.

Portfolio

Wij laten het graag zien.

 • Hoewel je het perfecte interieur hebt ingericht, is er vaak één element dat er niet helemaal bij past: de airco. Traditionele airconditioning units sluiten zelden naadloos aan bij het design van jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Wij bieden de creatieve oplossing die je nodig hebt: airco wrappen! Ontdek hoe deze innovatieve techniek de uitstraling van jouw airconditioning verbetert.

Werkwijze

De eerste stappen naar de belettering van jouw voertuig of raampartij.

Belettering

Stap 1: Aanvraag

Je wil een belettering aanbrengen op jouw voertuig of bedrijfspand?! Vraag hier eenvoudig een offerte aan of bel ons.

Belettering - Mull2media

Stap 2: Adviesgesprek

We nodigen je graag uit voor een adviesgesprek. Dit kan bij jou op locatie, maar ook bij ons op kantoor of telefonisch.

Belettering - Mull2media

Stap 3: Aanbod

We verwerken de besproken wensen en ideeën en sturen je een offerte op maat toe. Is deze akkoord? Dan gaan we met veel plezier voor je aan de slag, zoals afgesproken.

Belettering - Mull2media

Stap 4: Afronding

Jouw belettering is gereed! We houden van goed werk afleveren, afspraken nakomen én doen wat we zeggen. We gaan voor resultaat en zorgen dat jij met een glimlach de deur uit gaat. Proost, op (nog) meer zichtbaarheid!

Belettering - Mull2media
 • Gratis ontwerp op maat
 • Standaard 3 jaar garantie
 • Van offerte tot belettering al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

We hebben bij Perebolte 2 bedrijfsbussen laten wrappen en zijn hier zeer tevreden over. Aan de hand van opgestuurde foto’s van onze bussen werd er netjes een offerte gemaakt en de gemaakte afspraken nagekomen. Zeer klantvriendelijk en korte lijntjes. Het wrappen van een bus door Mull2media is een echte aanrader!

 

 

5 / 5

Of we nu spandoeken, stickers, reclameborden of belettering bestellen, het wordt altijd perfect geregeld. Volgens afspraak en prima kwaliteit. Erg tevreden!

4,5 / 5

Wij zijn erg goed geholpen. Niet vanuit een budget denken maar vanuit een ontwerp. Nadat het ontwerp goedgekeurd was, de juiste kleuren gekozen waren, is de auto ook erg snel onder handen genomen. Het eindresultaat is erg mooi (vinden wij zelf) Er wordt erg goed overlegt over zaken die van te voren niet opgevallen zijn dus al met al erg tevreden over de gehele gang van zaken.