Aanhanger Ruitech Solutions gewrapt en beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Mull2media heeft de aanhanger van Ruitech Solutions voorzien van een stijlvolle belettering. Deze sluit perfect aan bij de bestelbus van het bedrijf. Daarmee is de audiovisuele dienstverlener uit Vlijmen goed zicht- en herkenbaar op de weg.

Fullwrap inclusief belettering

De aanhanger is eerst volledig gewrapt. Hiervoor is gekozen voor een matte zwarte kleur, welke goed past bij de donkere bestelbus. Vervolgens hebben we het voertuig beletterd met een ontwerp in de huisstijl. Zo staat het logo opvallend aan de zijkanten en achterkant. Ook staan achterop de belangrijkste bedrijfsgegevens subtiel weergegeven. Hiermee heeft de aanhanger een corporate uitstraling en valt het absoluut op.

Hoogwaardige wrapfolies

Voor de aanhangerbelettering is er gekozen voor Avery Supreme wrapping vinyl zwart en Avery snijvinyl.  Dit zijn hoogwaardige carwrap folies. De wrapfolie is door onze mensen aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Bekijk het resultaat

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de fraaie belettering op de aanhangwagen. Uiteraard wensen we Ruitech Solutions veel plezier met de nieuwe trots!

Busbelettering en aanhangerbelettering voor Ruitech Solutions door Mull2media
Aanhanger wrappen voor Ruitech Solutions door Mull2media
Busbelettering en aanhangerbelettering voor Ruitech Solutions door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media