Airco wrappen: Een frisse look voor jouw airco!

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Hoewel je het perfecte interieur hebt ingericht, is er vaak één element dat er niet helemaal bij past: de airco. Traditionele airconditioning units sluiten zelden naadloos aan bij het design van jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Wij bieden de creatieve oplossing die je nodig hebt: airco wrappen! Ontdek hoe deze innovatieve techniek de uitstraling van jouw airconditioning verbetert.

Maak jouw ruimte compleet door het airco wrappen

Airco wrappen biedt je de mogelijkheid om jouw airco te personaliseren die past bij het interieur of de bedrijfsstijl. Van matte tot glanzende finishes en van effen kleuren tot full-colour prints, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt het niet alleen een praktische oplossing voor bescherming, maar ook een perfect middel om jouw bedrijfsidentiteit visueel te versterken.

Hoe gaan we te werk?

Het proces van airco wrappen is eenvoudig. Je geeft de afmetingen van de airco en jouw voorkeuren aan ons door, waarna wij je snel een op maat gemaakt ontwerp toesturen. Vervolgens is het tijd voor actie: na het printen en voorbereiden van de wrap, ontvetten we de airco grondig voor de montage begint. Dan is het tijd om de airco te voorzien van de nieuwe folie en krijgt jouw airco een totaal nieuwe look.

Extra tips voor koelere dagen.

Wil je de airco minder hard laten werken en tegelijkertijd energie besparen? Overweeg dan zonwerende folie voor jouw ramen. Deze folie weerkaatst zonlicht en houdt de warmte buiten, wat resulteert in een koelere binnentemperatuur en lagere energiekosten. Als onze specialisten toch bezig zijn met het wrappen van jouw airco, kunnen ze ook jouw ramen voorzien van deze folie. Een dubbele winst!

Maak jouw airco extra cool!

Wil je ook dat jouw airco naadloos aansluit op het interieur? Wacht dan niet langer en laat ons jouw airco wrappen! Stuur jouw wensen naar info@mull2media.nl,   06 42 08 35 06 of bel naar 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media