Laat jouw airco wrappen, zodat het helemaal in je interieur past

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Je hebt het ideale interieur vormgegeven, maar toch is er iets wat niet helemaal matcht. De airco! De vorm en stijl van de traditionele units passen vaak niet perfect in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Daarom hebben wij dé creatieve oplossing! Laat jouw airco wrappen. Wij bieden hierin advies op maat en montage op locatie, om ervoor te zorgen dat jouw airconditioner past bij je persoonlijke stijl en moeiteloos aansluit in jouw interieur. Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwe dienst. 

Maak jouw ruimte af met een aircowrap.

Met een aircowrap personaliseer je jouw ruimte. Wat dacht je van het wrappen van het apparaat met mooie kleuren passend bij jouw interieur of huisstijl, met een foto of zelfs met glitters. Oke misschien is dat een beetje to much… maar de mogelijkheden zijn dus eindeloos. Je maakt je interieur echt af met een aircowrap. Het is niet alleen leuk en gaaf om naar te kijken, maar ook praktisch! De folie beschermt de lak van je apparaat tegen krassen en andere schade, terwijl het ook gemakkelijk te verwijderen is wanneer je terug wil naar de originele staat.

Hoe gaan we te werk?

Wrappen klinkt wellicht spannend, maar het is eigenlijk erg simpel. Wanneer je bij ons een aanvraag doet voor jouw aircowrap, geef je de maten van jouw airco en je wensen door en sturen wij je zo snel mogelijk een offerte. Indien gewenst maken we een proefbestand met een sfeerimpressie, zodat je alvast een idee hebt hoe jouw wrapproject eruit gaat zien. Vervolgens is het tijd voor actie! Na het printen en/of gereed maken van de folies is het tijd om de airco grondig te ontvetten voordat we de montage starten! Always wrap with a smile!

Warme dagen hoeven niet langer zo warm te zijn.

We geven je nog een extra tip hoe je jouw airco minder hard hoeft te laten koelen. Dit kan door zonwerende folie aan te brengen op je ramen. Hierdoor weerkaatst het zonlicht en houdt het de warmte buiten. Het is een win-win situatie, want met deze extra tip ben jij verzekerd van een aangenaam koel gevoel binnenshuis! En als onze reclamemakers toch je airco wrappen, hebben ze vast ook wel even tijd om de ramen te voorzien van folie. Win-win situatie! En je bespaart er ook nog eens energiekosten mee.

Maak jouw airco extra cool!

Heb je graag een aircowrap passend bij jouw interieur? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! Mail al jouw wensen naar info@mull2media.nl of bel naar 0314 – 36 15 16. Maar je bent ook van harte welkom in Doetinchem als je even langs wil komen voor meer informatie. Let’s wrap it!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media