Autoruiten blinderen: Comfort en bescherming op de weg

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Als de zomerzon jouw auto in een broeikas verandert, is het tijd om na te denken over een slimme oplossing. Het tinten van autoruiten is niet alleen een esthetische upgrade, maar biedt ook praktische voordelen. Graag vertel ik je hoe een simpele aanpassing een autorit aangenamer maakt en beschermt tegen schadelijke stralen. Klaar om deze zomer koel en beschermd te rijden?

Een koelere auto, minder brandstofkosten

Het meest directe voordeel van getinte ruiten in de zomer is de vermindering van de binnentemperatuur van jouw auto. Met de juiste raamfolie kan meer dan 60% van de zonnewarmte worden tegengehouden voordat de auto oververhit raakt. Dit betekent een koeler interieur en minder afhankelijkheid van de airconditioning, wat leidt tot een duidelijke afname in brandstofverbruik.

Profiteer het hele jaar door

Hoewel de focus vaak ligt op de zomerse voordelen, is raamfolie een investering die het hele jaar door zijn waarde bewijst. De extra laag biedt niet alleen in de zomer bescherming tegen de zon, maar verhoogt ook de privacy en beveiliging door het zicht voor buitenstaanders te beperken.

Voorwaarden folie autoruiten

Bij het blinderen van de ruiten van een auto moeten de voorruit en voorste zijruiten minstens 55% licht doorlaten. Voor de achterzijruiten en achterruit zijn de regels soepeler, mits jouw auto over beide buitenspiegels beschikt. Overtreding van deze regels kan worden beboet. We zorgen dat jouw autoruiten correct getint zijn, voor de veiligheid van jouw rijzicht en om boetes te vermijden.

Autoruiten blinderen: Comfort en bescherming op de weg
zonwerende raamfolies -tintfolie audi

Veelgestelde vragen

Kwaliteitsfolie kan vele jaren meegaan, afhankelijk van de blootstelling aan zonlicht en de zorg die eraan wordt besteed.

De folie kan verwijderd eenvoudig worden zonder de ruiten te beschadigen, idealiter door een professional.

Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen. Gebruik een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel of speciale producten bedoeld voor getinte ruiten.

Ontdek de mogelijkheden

Geïnteresseerd in het tinten van je autoruiten of wil je meer informatie over wat het voor jou kan betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons via de mail of 0314 – 36 15 16. En weet dat geblindeerde ruiten niet alleen in de zomer voordeel bieden, de 3 belangrijkste redenen voor het blinderen van je ruiten lees je hier.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media