Blindeer nu je autoruiten om zomerhitte tegen te gaan

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het kwik stijgt, het is tropisch warm en je weet dat jouw auto in de volle zon geparkeerd staat. Over enkele minuten stap je in een mini-sauna om op weg naar huis te gaan. Geen fijne gedachte, dat kan anders! In dit artikel neem ik je mee in de voordelen van autoruiten blinderen. Ga jij deze zomer voor een koele en kalme atmosfeer in je auto?

Hitte vermindering

Tijdens warme zomerdagen is het belangrijkste voordeel van geblindeerde autoruiten toch wel dat er minder warmte door de ramen naar binnen zal komen. Door het aanbrengen van het folie aan de binnenkant van de auto kan tot wel 65% van de zonwarmte geblokkeerd worden. Het resultaat? Een aangename en stabiele temperatuur in je auto. Bijkomend voordeel is dat de airco niet op volle toeren hoeft te draaien, hierdoor bespaar je ook nog eens op brandstofkosten.

Autoruiten blinderen: bescherm jezelf en je passagiers

Dat de UV stralen van de zon schadelijk zijn, dat wisten we natuurlijk al. Het UV licht veroudert de huid en kan zelfs huidkanker veroorzaken. Autoruit folie blokkeert deze schadelijke UV stralen tot wel 99%. Zelfs de lichte en heldere tinten folies kunnen de schadelijke UVA en UVB stralen blokkeren.

Meer weten?

Laat de temperatuur in je auto niet verder stijgen, dit is hét moment om te profiteren van de voordelen van geblindeerde autoruiten. Wil je meer weten over het blinderen van jouw autoramen? Laat het me weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Je kan mij bereiken door een belletje te doen naar
0314 – 36 15 16. En weet dat geblindeerde autoruiten niet alleen in de zomer voordeel bieden, de 3 belangrijkste redenen voor het blinderen van je autoruiten lees je hier.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media