Bakwagenbelettering Het Feestpunt is een feestje voor het oog!

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Of je nu een groot bedrijf runt of een klein bedrijf hebt, zichtbaarheid is de sleutel tot succes. In een wereld waarin visuele communicatie een centrale rol speelt, kan het beletteren van je bedrijfswagen een slimme en effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten. En als je op zoek bent naar inspiratie, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij delen de mooie case van Het Feestpunt met je. Aan de hand van deze case vertel ik je ook graag meer over wat er allemaal bij het beletteren van een voertuig komt kijken. En deze opdracht was een feestje kan ik je vertellen!

Wat is een bakwagenbelettering en waarom is het interessant?

Bakwagenbelettering verwijst naar het proces van het beletteren van de panelen of achterkant van een bakwagen met behulp van visuele elementen zoals logo’s, afbeeldingen, kleuren en tekst. Het doel is om de aandacht te trekken en de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten.

Een ontwerp kan aantrekkelijk zijn voor passerende voetgangers en automobilisten, zodat zonder veel moeite en kosten een groot publiek kan worden bereikt. Dit is een ideale vorm van reclame omdat mensen moeilijk aan de boodschap kunnen ontsnappen en het beeld van het bedrijf in hun geheugen blijft hangen.

Klantcase: Het Feestpunt

De mannen van Het Feestpunt zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen. Laten we het beter omschrijven, ze zijn jouw feestpartners! Met hun sprankelende toewijding gaan ze net een stapje verder. Ze leveren niet alleen de feestartikelen, maar ze bezorgen ook op locatie, bouwen op en breken de boel weer af. Licht, geluid, meubilair en zelfs feest-DJ’s, ze gaan geen enkele wens uit de weg. Je snapt dat al die feestitems vervoerd moeten worden en dat doen ze vanaf nu in een bakwagen die opvalt!

Het ontwerp van de bakwagenbelettering begon met besprekingen over de doelstellingen en verwachtingen van Het Feestpunt. Met de wens om het logo en de bedrijfsnaam prominent in beeld te brengen, zodat ze makkelijk herkend worden. Vervolgens zijn andere visuele elementen geïntegreerd, zoals achtergrond beeld, kleuren en aanvullende teksten. Een ontwerp dat de aandacht trekt.

Na akkoord is het ontwerp klaar voor productie. Folies worden bedrukt en in de juiste vorm gesneden. En vervolgens kunnen onze beletteraars aan de slag om de folies op de juiste plek te monteren. Een precies werkje, maar dan mag het resultaat er ook zijn. Je bekijkt de foto’s hieronder. Wat vind jij, een geslaagde opdracht?

Hoe kies je de juiste bakwagenbelettering voor jouw bedrijf?

Een effectieve bakwagenbelettering vereist veel planning en ontwerpwerk. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, zoals:

  • Je bedrijfsnaam en logo
  • Afbeeldingen en visuele elementen die relevant zijn voor je bedrijf
  • De kleuren en lettertypen die passen bij jouw bedrijfsidentiteit
  • De informatie die je wil communiceren
  • De grootte en het type voertuig dat je van plan bent te beletteren

Het hebben van een duidelijk idee of concept van de ontwerpen die je voor ogen hebt en rekening houdend met al deze factoren, kan je helpen om de juiste bakwagenbelettering te kiezen die het beste bij je bedrijf past. Nog niet helemaal helder hoe het eindproduct eruit komt te zien? Geen probleem. Onze ervaren vormgevers en beletteraars staan voor je klaar met passend advies.

Jouw bakwagen (of ander voertuig) beletteren?

Bakwagenbelettering kan een effectieve manier zijn om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. De opdracht voor Het Feestpunt is een uitstekend voorbeeld van wat goed ontworpen belettering kan doen. Deze belettering ziet er professioneel uit, trekt de aandacht en is gemakkelijk herkenbaar voor het publiek. Het kiezen van de juiste ontwerpen kan jouw bedrijf doen opvallen tussen de concurrentie en het kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je bedrijfswagenbelettering, check dan het tabje inspiratie op de pagina voor bakwagenbelettering. Ben jij klaar om te investeren in jouw zichtbaarheid? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons op 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media