Bedrijfsbus Solar Smart gewrapt en beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs heeft Mull2media de bedrijfsbus van Solar Smart in Doetinchem volledig gewrapt en voorzien van een belettering. Hiermee heeft het voertuig een fraaie uitstraling conform de nieuwe huisstijl. De specialist in high-end zonnepanelen gaat zo zicht- en herkenbaar de weg op.

Fullwrap inclusief belettering

De witte Volkswagen Transporter is eerst in z’n geheel gewrapt. Hiervoor is gekozen voor een matte zwarte kleur, welke goed past bij de vernieuwde huisstijl. Vervolgens hebben we het voertuig beletterd met een ontwerp in de huisstijl. Zo staat het logo opvallend aan de zijkanten en achterkant. Ook zijn de overige bedrijfsgegevens subtiel op de bedrijfsbus aangebracht. De grijstinten op de zwarte ondergrond zorgen voor een corporate uitstraling.

Hoogwaardige wrapfolies

Voor de carwrap is gekozen voor 3M Carwrap folie inclusief mat/glans laminaat. Dit in combinatie met Avery snijvinyl. Dit zijn hoogwaardige carwrap folies. De wrapfolie is door onze vakmensen in-house aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Bekijk het resultaat

Benieuwd hoe dit fraaie resultaat tot stand is gekomen? Bekijk hieronder enkele foto’s van het aanbrengen van de carwrap op dit voertuig. Uiteraard wensen we Solar Smart veel plezier met de nieuwe trots!

Carwrap en busbelettering door Mull2media
Carwrap en busbelettering door Mull2media
Carwrap en busbelettering door Mull2media
Carwrap en busbelettering door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media