Opvallende belettering voor Meyerman Afzuiginstallaties BV

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Met autobelettering zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Dat bewijzen we graag door iedere belettering op unieke wijze aan te pakken. Waar de een de vraag heeft om enkel een websiteadres op een auto te laten plaatsen, vraagt de ander om een compleet ontwerp over het gehele voertuig. In dit laatste geval is het aan ons de taak om een belettering te verzorgen die écht opvalt. Zo ook toen Meyerman Afzuiginstallaties BV het verzoek had om meerdere bussen van belettering te voorzien.

Een passend ontwerp

Meyerman Afzuiginstallaties heeft een opvallende huisstijl. Daarom ontwikkelden wij conform deze huisstijl een ontwerp dat deze benadrukt en versterkt. Het logo en beeld van de werkzaamheden zijn op zo’n manier met elkaar verweven, dat zij samen een strakke eenheid vormen in het ontwerp. Zo wordt de aandacht direct getrokken door het unieke ontwerp, en ziet men tevens direct waarvoor zij bij Meyerman terecht kunnen.

Belettering van kwaliteit

Bij een belettering kun je werken met rechte, simpele vlakken. Of je kiest voor een dynamische vormgeving, waarin de kleur van het voertuig gecombineerd wordt met een opvallende belettering. Omdat wij alles rondom de belettering in eigen huis verzorgen, kunnen wij hierin alle kanten op. Zo zijn deze bussen door ons voorzien van hoogwaardige folie: avery full colour printvinyl in combinatie met 3M carwrapfolie. Daarnaast oogt de belettering dynamisch, door de combinatie van mat én glans 3M-folie en avery snijvinyl.

Unieke belettering voor ieder voertuig

Ben je benieuwd wat we van jouw voertuig kunnen maken? Stuur ons dan eens een berichtje of bel ons tijdens kantooruren. Met onze vele jaren aan ervaring en vakmanschap in huis, maken we van iedere belettering een kwalitatief en uniek resultaat. Of je nu een bedrijfsauto wil laten bestickeren met jouw bedrijfsgegevens, of een compleet verzorgd ontwerp wil laten bestickeren. Onze ontwerpers en bestickeraars steken graag voor jou hun handen uit de mouwen! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Opvallende belettering voor Meyerman Afzuiginstallaties BV

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media