Maak jouw auto stap voor stap schoon en vetvrij voor belettering

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een goed schoongemaakte en vetvrije ondergrond is van groot belang, zodat de sticker hecht en jaren blijft kleven. Is je voertuig nog vies en niet vetvrij? Dan is de kans op luchtbellen en oneffenheden groot. Zelfs het kleinste zandkorreltje op het voertuig blijf je zien na het monteren van de sticker. Dat wil je niet, daarom is het schoon en vetvrij maken van het voertuig een vereiste. Pak er een sopje bij en volg onderstaande stappen, zodat jouw voertuig helemaal klaar is voor belettering!

Stap 1: Reinig de ondergrond

Je wil geen vuil onder de belettering, dus tijd om je voertuig grondig schoon te maken. Enkel een zeepsopje met lauw water en/of schoonmaakmiddel volstaat al. Let op! Gebruik geen schoonmaakmiddelen die ammoniak, citroen of andere agressieve middelen bevatten. Dit zorgt voor een slechte hechting van de belettering.

Ga je voor gemak? Dan kan je ook door de carwash. Kies voor het goedkoopste reinigingsprogramma. Let op! Maak absoluut geen gebruik van een hotwax programma. Wax zorgt er namelijk voor dat de stickers minder goed blijven kleven aan het voertuig.

Stap 2: Tijd om te ontvetten

Je wil dat de belettering goed blijft kleven aan je voertuig. Na het reinigen is het tijd voor het ontvetten. Wij adviseren je om gebruik te maken van een speciaal ontvettingsmiddel. Breng de ontvetter aan om vervolgens met een schone droge doek of papier het vuil en de ontvetter in een draaiende beweging op te nemen.

Stap 3: Je voertuig is klaar voor belettering

Het voorbereidende werk is gedaan. Je voertuig is nu klaar voor belettering. Wij werken uiterst zorgvuldig, zodat jij straks kan genieten van een strakke belettering van jouw voertuig.

Heb je toch nog vragen over de bovengenoemde stappen? Of wil je meer weten over het beletteren van jouw voertuig? Ik ben te bereiken op 0314 – 36 15 16 en beantwoord graag al je brandende vragen.

Maak jouw auto stap voor stap schoon en vetvrij voor belettering

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media