Beletteringspecial: de shovel van Helming Hoveniers aan het werk in onze tuin

Geschreven door:
Ramon is werkzaam bij Mull2media
Ramon

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De mannen van Helming Hoveniers zijn hard aan het werk in onze tuin om er wat moois van te maken. En het leuke is, nu zien we de beletterde shovel eens in zijn natuurlijke habitat! Deze beletteringspecial is lekker aan het graven in de grond. Als je nu denkt, waar hebben ze het over? Bekijk dan even de foto’s hieronder. De belettering op de shovel hebben wij al een tijdje terug voor Helming Hoveniers mogen aanbrengen. Zo zijn ze goed zichtbaar tijdens werkzaamheden op locatie! En natuurlijk grijpen wij dit moment aan om daar een bericht over te schrijven 😉

Bouw naamsbekendheid op!

De shovel van Helming Hoveniers is een opvallende verschijning op de bouwplaats. De felgroene kleur van de belettering trekt de aandacht.  De toevoeging van de bedrijfsnaam en het logo, in het wit op de shovel, zorgt voor een extra boost in zichtbaarheid. Voorbijgangers en klanten herkennen de shovel direct als een voertuig van Helming Hoveniers, waardoor het bedrijf een sterke aanwezigheid opbouwt in de regio. Door het consistent gebruik van het logo en de bedrijfsnaam op de shovel en andere bedrijfsvoertuigen, ontstaat er een duidelijke herkenning van het merk.

Waarom een beletteringspecial?

Bij een belettering denk je al snel aan het beletteren van auto’s, vrachtwagens of bussen. Maar wist je dat wij vrijwel elk object kunnen beletteren? In dit geval is het een shovel, maar onder beletteringspecials vallen ook (bak)fietsen, foodtrucks, wintersportkoffers of helmen. Door te werken met flexibele folies zijn wij in staat om objecten met moeilijke vormen te voorzien van een nieuw uiterlijk.

Dus, wat mogen we voor jou beletteren?

Van klein tot groot, geen beletteringspecial is ons te gek. Dus met welk voorwerp daag jij ons uit? Onze jongens staan al in de startblokken met folie en heatguns! Bel naar 0314 – 36 15 16 of mail ons om jouw wensen te bespreken. Dit mag natuurlijk ook onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media