Beletteringspecial met de laadpalen van Kuster Energy

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer aandacht krijgt, heeft Kuster Energy een belangrijke stap gezet door de elektrische laadpalen in de regio een opvallende transformatie te geven. Met meer dan 20 laadstations, nu gewrapt in een onmiskenbare huisstijl, is Kuster Energy niet alleen zichtbaar, maar ook onmisbaar geworden in de regio. Deze visuele make-over is ontworpen en geïmplementeerd door ons eigen creatieve- en productieteam.

Implementatie beletteringspecial: van concept tot realisatie

Het was een mooie klus om de visie van Kuster Energy tot leven te brengen. Allereerst hebben onze grafische vormgevers een ontwerp gemaakt voor de wrap van de laadpaal. Ons productieteam heeft op locatie gewerkt om ervoor te zorgen dat elke laadpaal perfect overeenkomt met het ontwerp. Deze hands-on aanpak zorgde voor een soepele en nauwkeurige toepassing van de nieuw geprinte folies, waardoor Kuster Energy opvalt in elke straat en op elke parkeerplaats.

Zichtbaarheid: een nieuw visueel tijdperk

Dankzij deze transformatie is Kuster Energy niet alleen functioneel aanwezig, maar ook visueel dominant. Elk laadstation trekt de aandacht en versterkt het merk Kuster Energy. Dit verhoogt niet alleen hun zichtbaarheid, maar ook hun merkherkenning.

Elektrisch rijden interessant maken

Hoewel het hoofddoel van deze operatie het vergroten van de zichtbaarheid was, draagt het ook bij aan het stimuleren van elektrisch rijden. Door de stijlvolle aanwezigheid van deze laadpalen wordt elektrisch rijden aantrekkelijker en toegankelijker voor een breder publiek.

Meer zichtbaarheid voor jouw merk?

Dit project voor Kuster Energy is een perfect voorbeeld hoe wij merken transformeren en versterken. Onze focus lag op het creëren van een visueel aantrekkelijk en herkenbaar beeld voor Kuster Energy, waardoor zij nu een onuitwisbare indruk achterlaten in de Achterhoek en daarbuiten. Heb jij ook een uniek object dat je wil wrappen? Of wil je werken aan meer zichtbaarheid? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stuur ons een mail of pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media