Nieuwe look voor je bestelauto? Alles over belettering, wrappen én de veranderende BPM-regels!

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Vanaf 1 januari 2025 ondergaat de bpm-regeling voor bestelauto’s een flinke verandering. Wil je als ondernemer een bestelauto op benzine, diesel of gas kopen? Dan moet je vanaf 1 januari 2025 bpm gaan betalen bij de aanschaf. Waarom deze verandering? De overheid wil het aanschaffen van emissievrije of zeer zuinige bestelauto’s aantrekkelijker maken. In welke bestelbus je ook rijdt, wij zijn van mening dat dit het visitekaartje is van je bedrijf. Waarom we dat vinden en hoe je dat visitekaartje kan vormgeven? Dat leggen we je graag uit.

Zet het maar in je agenda: nieuwe regels, nieuwe kansen!

Die gewijzigde regeling waar wij het net over hadden, die zal vast en zeker zorgen voor een run op bestelauto’s. We hopen dat het daar niet bij blijft… We hopen dat al die mooie auto’s ook een opvallende uitstraling krijgen, want dat verdienen ze. Niet van die saaie witte of zwarte busjes. Maar frisse bestelauto’s voorzien van een strakke belettering of zelfs een complete wrap. Zodat de bedrijfsidentiteit ook op de weg zichtbaar is. Laten wij nou de partij zijn die dit mogelijk maakt voor jou.

Onderweg in stijl met belettering van jouw bestelauto

Zie het als jouw rijdende visitekaartje: de belettering van je bestelauto. Of je nu een enkel voertuig hebt of een heel wagenpark, je valt op. Met onze hoogwaardige folies tover je jouw auto om. Kies voor een subtiel logo aan de achterzijde of ga voor een grootse belettering aan de zijkant. Ontdek hier de mogelijkheden met onze folies.

Een totale transformatie met een full carwrap

Bij een full carwrap krijgt je auto een complete metamorfose. Vergeet die simpele stickers, we hebben het hier over je gehele auto die een nieuw jasje krijgt dankzij de kwaliteitsfolie van 3M. Ideaal voor bedrijven die hun wagens in specifieke huisstijlkleuren willen zien. En als je leasecontract afloopt? Dan halen we de folies er weer zorgvuldig af en is je auto weer als nieuw! Dat is een dikke bonus, want de wrap beschermt je bestelauto ook nog eens tegen UV-stralen en krasjes.

Blaas je collega’s omver met de keuze uit wrapping folies, van glanzend tot mat en alles daartussenin.

Het beste van twee werelden combineren, een carwrap mét belettering.

Dubbel opvallen? Combineer wrap met belettering! Je kunt beletteringsfolies perfect combineren met de wrapfolie. Hiermee zet je jouw merk nog sterker op de kaart. En onderweg? Daar maak je gegarandeerd indruk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bestelwagen? We gaan graag met je in gesprek om samen het ultieme ontwerp voor jouw bestelauto vorm te geven. Bel ons om een afspraak in te plannen of stuur ons een mail met al je wensen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media