Met belettering een ware transformatie voor Esselink Tuinen

Geschreven door:
Ramon is werkzaam bij Mull2media
Ramon

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Esselink Tuinen combineert professionele kwaliteit met traditioneel vakmanschap in het ontwerpen van natuurlijke, duurzame tuinen. Hoe je dat merkt? Het is een echt familiebedrijf dat al sinds 1970 groene tuinen ontwerpt en aanlegt.  

De laatste tijd erkende het bedrijf de noodzaak voor een sterker, meer samenhangend merkimago. Het ontbreken van een uniforme huisstijl leidde tot de behoefte aan vernieuwing, niet alleen visueel, maar in alle facetten van hun externe communicatie. Zo werd de zoektocht naar een partner die deze transformatie kon begeleiden in gang gezet en werd er door middel van een grondige analyse een nieuw brandbook tot leven gebracht. Deze nieuwe visuele identiteit wordt spoedig zichtbaar op de website, in spandoeken, en het meest opvallend, op de bedrijfsbussen Deze prachtige bussen rijden inmiddels al volop rond en wij mochten ze hierbij helpen!

Op zoek naar de juiste partner voor belettering

Het was een simpele Google-zoekopdracht die Esselink Hoveniers bij Mull2media uit liet komen. Zoals Ard het zo mooi zegt: ‘De snelle en attente reactie van Mull2media stak met kop en schouders uit boven de rest, waardoor een samenwerking tot stand kwam die wij als prettig, efficiënt en buitengewoon servicegericht hebben ervaren’. De keuze voor de belettering van de voertuigen was een logische stap: de bedrijfsbussen zijn een rijdend visitekaartje, constant onderweg, en nu ook een weerspiegeling van het vernieuwde, frisse imago van het hoveniersbedrijf.

In de schijnwerpers met elke kilometer

De transformatie was niet minder dan opmerkelijk. Mensen dachten dat Esselink Tuinen een geheel nieuw wagenpark had, terwijl in werkelijkheid alleen de belettering was veranderd. Het nieuwe design, dat zorgvuldig was ontworpen om de essentie en de toekomstvisie van het bedrijf te vangen, trok de aandacht en oogstte lof. Elk voertuig werd een mobiel reclamebord, dat niet alleen de aandacht trok maar ook het vernieuwde merkverhaal vertelde.

Vooruitkijkend

Esselink Tuinen bewijst dat een klassiek hoveniersbedrijf met beide benen in de hedendaagse wereld kan staan. Ze mixen vakmanschap met vernieuwing en creëren tuinen die de tijd trotseren. Wil je dat jouw bedrijfsvoertuigen ook een krachtig verhaal vertellen? Wij transformeren jouw bussen tot blikvangers die je merk versterken. Neem contact met ons op en laat het imago van jouw bedrijf zien op de weg, net zoals we dat voor Esselink Tuinen hebben gedaan. Zet vandaag nog de stap naar meer zichtbaarheid.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media