Heb jij de busbelettering van Mubiflex al gespot?

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Als ondernemer wil je graag dat jouw bedrijf gezien wordt. Een manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van opvallende en strakke busbelettering. Zo ben je niet alleen zichtbaar wanneer je onderweg bent van A naar B, maar ook wanneer je geparkeerd staat. Laten we eens kijken naar het mooie voorbeeld van Mubiflex. Het nieuwe ontwerp van hun bedrijfsbus springt er echt uit. In dit artikel vertel ik jou alles over dit mooie project.

Maak kennis met Mubiflex

Ken je Mubiflex nog niet? Dit is een erkend installatiebedrijf, gevestigd in Wehl, dat al jarenlange ervaring heeft op het gebied van elektrotechnische installaties, kabel- en wandgootsystemen, data-installaties en verlichtingssystemen. Dat klinkt als iets met heel veel kabels, gereedschap en tools. En dat nemen ze dan weer mee in hun bedrijfsbus, zo kunnen ze elke klus klaren. En vanaf nu zie jij ze al van ver aankomen met de opvallende busbelettering. Heb jij ze al ergens gespot? Want ze rijden alweer een tijdje rond in hun mooi beletterde bus.

Materiaalkeuze busbelettering

Voor de busbelettering van Mubiflex hebben we gebruik gemaakt van de kleuren Matte Military Green van 3M. Het watermerk is aangebracht in de kleur Matte Khaki Green van Avery Dennison. Ondanks de rustige kleuren, springt de bus direct in het oog. Naast de modieuze kleuren is het ontwerp ook ontzettend strak en modern. Het geeft direct de professionaliteit van het bedrijf weer. Met witte accenten zijn de teksten aangebacht, zo zijn het logo, de website en de diensten niet te missen!

Hoe zichtbaar ben jij op de weg?

Wil jij ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten met busbelettering? Of een ander voertuig voorzien van mooie folies? Wij zeggen doen, een verstandige investering en een slimme keuze om in het verkeer zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Meer weten of eens sparren met een van onze reclamemakers? Bel ons dan op 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media