Fotoverslag: De volkswagenbus van Pluggerz is nóg herkenbaarder

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het iconische volkswagenbusje, wie kent hem niet? De Volkswagen ID. Buzz is de nieuwe variant hierop, en ook nog eens volledig elektrisch. Een mooie aanwinst voor Pluggerz! Wij hebben ervoor gezorgd dat ze geheel in eigen stijl de weg op kunnen.

Het oog wil ook wat

Geluid, dat is de focus van Pluggerz. Zij houden zich bezig met het beschermen van ons gehoor. Voor iedere gelegenheid bieden ze passende oordoppen. Maar het oog wil ook wat! En dat geldt al helemaal wanneer het draait om een splinternieuwe bedrijfswagen. Ze klopten bij ons aan om hun nieuwe bedrijfsbus nog beter zichtbaar te maken op de weg. Hoe we dat doen? Lees snel verder.

Een passend ontwerp

De ideeën van Pluggerz waren de basis van het concept voor hun busbelettering. Daarna zijn we samen op zoek gegaan naar een opvallende kleur. We hebben een paarse folie uitgezocht die perfect aansluit bij de huisstijl. Met een uniek ontwerp als resultaat. Nu kunnen ze zuinig, geruisloos en goed zichtbaar beginnen aan de eerste kilometers in deze bijzondere bus.

Ook je bedrijfswagen beletteren?

Heb jij ook een wagen voor de deur staan die wel een opfrisser kan gebruiken? Wij helpen je graag met het bedenken van een ontwerp dat aan jouw wensen voldoet. Je kan ons telefonisch bereiken via 0314 – 36 15 16 of stuur een mail. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de zaak!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media