Plankgas met de nieuwe busbelettering van Egas Productions

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

3,2,1 and action! How wacht, CUT! Zo kan je toch niet met een videoproductiebus de weg op? De mooiste beelden en vetste acties vastleggen, maar niet opvallen met de busbelettering van je bedrijfsbus. Dat moet anders kunnen! En dat is precies wat Egas Productions ook dacht. Zij plaatsten een opdracht bij Mull2media om hun bedrijfsbus een Hollywood-waardige belettering te geven.

Egas op een visuele missie

Egas is een allround videoproductiebedrijf gevestigd in Almere. Na de aanschaf van een nieuwe bus was eigenaar Maarten opzoek naar een extra touch voor zijn bus. Maar hoe komt hij terecht bij Mull2media? Geen zorgen, ik leg het je kort even uit. Via de welbekende mond-tot-mondreclame, die ook binnen de wrapwereld wordt gehanteerd. Maarten zocht een partij die snel en zorgvuldig zijn bus kon omtoveren tot een toffe actie bus. Daar waar de mannen van the A-team jaloers op zullen zijn. Laat dat maar over aan de wrappers van Mull2media, die hebben dat wrap geregeld!

De kracht van een creatief ontwerp

Maar hoe beginnen we met het beletteren van de bus? Net als bij het maken van video’s draait het om het krijgen van veel kijkers. Dat kan natuurlijk alleen met een in het oog springend ontwerp. Maarten gaf onze vormgevers veel creatieve vrijheid in het maken van een eigen concept. ‘Ik vond het prettig dat je door Mull2media een eigen ontwerp kan laten maken. Zij hebben creatieve inzichten die je écht kunnen overweldigen!’
Met name over het meedenken met de klant was Maarten erg te spreken. ‘Er wordt op een sterke manier gekeken voor welk bedrijf Mull2media de opdracht uitvoert. Ze kwamen met creatieve elementen waar ik zelf niet aan had gedacht en die ook goed aansluiten op de branche van Egas.’ Onze vormgevers gaven Maarten meermaals een update om het script volledig te maken. Daarna was het showtime!

Snelheid op hoogwaardig niveau

Je weet wat ze zeggen: haastige spoed is zelden goed… Was dit dan toevallig zo’n uitzonderlijk geval? Dat viel wel mee. Ons productieteam is bedreven in het beletteren van dit soort toffe projecten. Dan vliegt de tijd zo voorbij, een soort van one taker. Maarten was zeer tevreden over het tempo waarin alles gerealiseerd is. ‘Naast de snelheid waarin het concept is gemaakt, ben ik ook zeer te spreken over de rapheid van het beletteren van de bus. Het is heel netjes gedaan en het contact was heel fijn. Voor ik het wist stond de bus al voor me klaar!’ Dat kwam voor Maarten even goed uit, want zo konden direct alle spotlights op de weg zijn toffe bus uitlichten. It’s a wrap!

Hoe zichtbaar is jouw busbelettering op de weg?

Wil jij ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten met busbelettering? Of een ander voertuig voorzien van mooie folies? Wij zeggen doen, een verstandige investering en een slimme keuze om in het verkeer zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Meer weten of eens sparren met een van onze reclamemakers? Bel ons dan op 0314 – 36 15 16 of stuur ons een mail.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media