Toffe camper wrap met een persoonlijke touch

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Hoe gaaf is het om een Fiat Ducato te kopen, deze om te bouwen tot je eigen camper en er de wereld mee rond te trekken! Klinkt als een droom, Otto deed het. Hij kocht een bus, stripte de boel en bouwde het interieur weer helemaal op naar eigen wens. De finishing touch was toch wel het laten wrappen van de buitenkant van de camper. Voor een ontwerp en de realisatie was hij bij ons aan het juiste adres!

Van spookreclame naar een strak ontwerp

Spookreclame? Ja zo noemen we dat, je ziet dan nog steeds het logo of de tekst van de oude belettering. De belettering is dan al verwijderd, maar door het verkleuren van de lak is deze nog altijd zichtbaar. Zo ook bij Otto’s bus. Zijn wens was het aanbrengen van striping om de spookreclame te verbergen.

Zoals bij elke carwrap horen we de wensen aan, bekijken we het voertuig en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Onze vormgever Dennis is vervolgens aan de slag gegaan en heeft een drietal toffe ontwerpen opgeleverd.

Een carwrap met een persoonlijke touch

In het definitieve ontwerp zijn veel persoonlijke elementen verwerkt. Zo staan de beren voor de samenstelling en de interesses van het gezin. De beren zijn geïllustreerd door een bevriende artiest van Otto. Het ontwerp is omgezet naar vectoren, waardoor het voor ons mogelijk was om de illustratie te schalen naar het gewenste formaat. Uiteraard zonder het verlies van kwaliteit!

De inspiratie voor het landschap komt voort uit het reizen met de camper, de natuur intrekken en Otto’s liefde voor fietsen. Vervolgens is er een passend kleurenpallet toegevoegd en zie hier het toffe resultaat. Dat is wel even wat anders dan het eerste striping-idee.

Printen en plakken maar

Onze carwrappers hebben vervolgens het design geprint op 3M IJ280 folie en voorzien van een mat laminaat. Dit folie staat bekend om zijn 3M Comply v4 air releasetechnologie. Speciaal ontworpen voor een optimale luchtafvoer en een perfect bubbelvrij resultaat! Eenvoudig te monteren en een super strak resultaat.

Jouw voertuig laten wrappen?

Denk jij, dit wil ik ook? Een voertuig dat jouw identiteit ademt, waarin je jezelf herkent en waarmee je gezien wil worden? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee en gaan voor een gaaf eindresultaat. Bel of mail ons. Of kom gewoon eens langs in Doetinchem.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media