Ontdek de schoonheid van de natuur in deze Adria camper mét toffe camperwrap

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Stel je voor dat je op een mooie ochtend wakker wordt, uit je camper stapt en omringd wordt door de schoonheid van de natuur. De ochtendmist en de bergen in de verte, kabbelende beekjes en dichte bossen. De groene natuurlijke kleuren laten je helemaal tot rust komen. Dit gevoel wil je toch altijd vasthouden? Dat kan! Wij hebben de perfecte oplossing en daarvoor hoef je helemaal niet ver te rijden! Ga voor een camperwrap met natuurelementen! In dit artikel delen we het resultaat van een Adria camper die we onlangs hebben omgetoverd, kijk maar.

Personaliseren met een camperwrap

Met een camperwrap kan je jouw voertuig personaliseren en je eigen unieke touch aanbrengen. Een camperwrap met natuurelementen zal niet alleen je camper verfraaien, het voegt ook een emotionele waarde toe aan al je reiservaringen. En wij weten zeker dat je wordt gezien op de weg, maar ook op de camping! Wees voorbereid op vele complimenten! Wist je dat onze vormgevers naast natuurelementen ook elk ander design voor je kunnen ontwerpen. Niks is onmogelijk. Wat dacht je van een camper in retrostijl, een ontwerp van de onderwaterwereld of een pakkende tekst. Dus, wat mogen we voor jou ontwerpen?

Wat is een camperwrap?

Een camperwrap is vergelijkbaar met een carwrap of belettering. Het is maar net hoe groot je het wil maken. Onze carwrappers / beletteraars brengen een dun folie over het oppervlak van jouw camper aan. De dunne laag folie beschermt je camper tegen schade en krassen en biedt tegelijkertijd een canvas om jouw ontwerp op te laten maken. Zo biedt een camperwrap de kans om creatief te zijn en je camper te personaliseren. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een effen kleur!

Op reis in je ‘nieuwe’ camper?

Wil je jouw camper ook een eigen unieke uitstraling geven? Waar wacht je nog op, stuur ons een berichtje en wij gaan voor je aan de slag. Bel ons op 0314 – 36 15 16, stuur een mail of kom een binnenlopen in Doetinchem. Dan bespreken we jouw wensen en rij jij binnenkort in je ‘nieuwe’ camper. Op naar het volgende avontuur!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media