Transformatie bedrijfsbus Tillman in beeld

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De nieuwe bedrijfsbus van Tillman Chemische Bouwstof was toe aan een totale transformatie. We kunnen het hier een carwrap of een busbelettering noemen. Het productieteam van Mull2media heeft de bus een totaal nieuwe look and feel weten te geven. Dat hebben we ook op beeld weten vast te leggen. Check de video en foto’s voor het resultaat!

Beelden carwrap Tillman

Het atelier van onze wrapkunstenaars bevindt zich aan de Ruimzichtlaan 3 in Doetinchem. De plek waar de tofste carwraps/busbelettering wordt gerealiseerd. Met een ruime keuze aan materialen en folies is er veel vrijheid voor ieder creatief concept! In de video van de bedrijfsbus van Tillman laten we je graag zien hoe we te werk gaan. Van ontwerp tot eindresultaat! Laat je inspireren en wie weet maken wij binnenkort jouw bedrijfsbus zichtbaar.

Tijd voor een transformatie?

Wil jij ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten met busbelettering? Of een ander voertuig voorzien van mooie folies?
Wij zeggen doen! Het is een verstandige investering en een slimme keuze om in het verkeer zichtbaar te zijn voor potentiële klanten.
Meer weten of eens sparren met een van onze reclamemakers? Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media