Vers van de pers: carwrap voor deze Jaguar F-Type

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Stel je eens voor dat je in het bezit bent van een Jaguar F-Type en dat je deze kunt transformeren van een standaardauto naar een opvallende verschijning. Nou is een Jaguar natuurlijk niet echt een standaardauto, dus neem anders even je eigen auto in gedachten. Wist je dat je met een carwrap jouw auto een totaal nieuwe look kan geven. En het beste van alles is dat je zelf kunt kiezen welke kleur en afwerking je wil. Ik vertel je graag meer over hoe dit in z’n werk gaat en dan neem ik toch die Jaguar als voorbeeld, kijk maar.

De carwrap aanvraag van de klant

De klant van de Jaguar carwrap was zo onder de indruk van het resultaat van zijn vorige autowrap (ook door ons gedaan), dat hij besloot om ook zijn geliefde Jaguar F-Type te laten transformeren. Hij koos opnieuw voor dezelfde kleurencombinatie, omdat hij er simpelweg geen genoeg van kon krijgen. En als je de foto’s hieronder ziet begrijp je zijn keuze ook wel, wat een vet resultaat!

Weet je nou nog niet in welke kleur jij jouw voertuig wil laten wrappen? Dan adviseren wij je graag. We horen je wensen aan en gaan samen op zoek naar een passende kleur. Gelukkig hebben we een ruim assortiment aan kleuren en de kleurenwaaier helpt ons om een definitieve kleurkeuze te maken. Het is dus handig om even in Doetinchem langs te komen om de kleuren met eigen ogen te bekijken. Als we weten welke folies het gaan worden en op welk voertuig we het gaan toepassen, dan kunnen we geheel vrijblijvend een offerte op maat maken!

Met welke folies wrappen we?

Bij het wrappen van deze Jaguar hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen van 3M. Een van onze lievelingsmerken om mee te werken, naast de folies van Avery. Om het gewenste resultaat te bereiken, kozen we voor de 3M 2080 Matte Charcoal Metallic wrap. Deze wrap zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling, terwijl het de auto ook beschermt tegen krassen en weersinvloeden.

Wist je dat we ook een chrome delete kunnen uitvoeren?

Naast de full wrap hebben we ook een chrome delete uitgevoerd op de Jaguar F-Type. Door het gebruik van de 3M 2080 High Gloss Black wrap hebben we de chroomaccenten van de auto veranderd in een strakke, glanzende zwarte afwerking. Dit geeft de auto een moderne en sportieve uitstraling, terwijl het de elegantie van het ontwerp behoudt.

Alleen een chrome delete toepassen op jouw auto? Ook dat is voor ons geen probleem. Informeer eens naar de mogelijkheden en prijzen!

Hoe we te werk gaan?

Het carwrap-proces zelf is fascinerend om te zien. Het begint allemaal met het zorgvuldig reinigen van de auto om ervoor te zorgen dat het oppervlak volledig schoon en vrij van vuil is. Vervolgens worden de wrapfolies op maat gesneden en aangebracht op de verschillende delen van de auto. Dit vereist precisie en vakmanschap om een naadloze afwerking te garanderen.

Tijd voor een transformatie?

Nu je een glimp hebt opgevangen van deze verbluffende carwrap is het tijd om je verbeelding de vrije loop te laten. Stel je eens voor welke kleur en afwerking het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl passen. Misschien wil je wel een opvallende metallic blauwe wrap of misschien ben je meer gecharmeerd van een subtiele parelmoerfinish. Wat je keuze ook is, carwrappen biedt je de mogelijkheid om jouw voertuig uniek te maken. Ik denk graag met je mee, dus als je meer informatie wil mag je me altijd bellen of mailen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media