Een strakke carwrap voor Kanjers voor Kanjers

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor de Harrie Arendsen Foundation en Kanjers voor Kanjers mochten wij de carwrap verzorgen voor een Colvo XC40 én die van een bijbehorende aanhangwagen. Deze combinatie wordt ingezet om kinderen die het moeilijk hebben een leuke tijd te geven. Een project waar wij als Mull2media natuurlijk graag aan meewerken!

Een strakke wrap voor het goede doel

In het ontwerp van deze carwrap hebben wij de huisstijl van Kanjers voor Kanjers gemixt met de kleurstelling van de Harrie Arendsen Foundation. Dit maakt dat beide voertuigen herkenbaarheid uitstralen, wat je natuurlijk graag wil wanneer je omhuld door een carwrap door het verkeer beweegt. De auto zal in Oost-Gelderland bijdragen aan dat waar Kanjers voor Kanjers voor staat: kinderen dichtbij huis blij maken. Deze organisatie helpt kinderen die bijvoorbeeld langdurig ziek zijn, een beperking hebben of het in deze periode niet makkelijk hebben. Door de carwrap om de auto en aanhangwagen heen zullen meer mensen de stichting opmerken.

Een hoogwaardige carwrap

Omdat we willen dat ze bij Kanjers voor Kanjers zo lang mogelijk van hun “nieuwe” auto en aanhangwagen kunnen genieten, zorgen wij er natuurlijk voor dat we wrapfolie van de allerhoogste kwaliteit gebruiken. Daarom gebruikten wij hoogwaardige avery full color printvinyl/3M Carwrap folie. De folie beschikt daarnaast over een glans laminaat. De carwrapfolie hebben we vakkundig aangebracht, zodat Kanjers voor Kanjers echt kan stralen in hun nieuwe jasje!

Ook een carwrap voor jouw voertuig?

Wij staan ook graag voor jou klaar om jouw auto, bus, vrachtwagen, aanhangwagen of ander voertuig van een strakke carwrap te voorzien. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de ontwikkeling en het plaatsen van de carwrap. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kun je kiezen voor matte of glanzende folie en doen wij er alles aan om voor jou het perfecte ontwerp neer te zetten. Neem vooral even contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Strakke carwrap voor Kanjes voor Kanjers door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media