Een wit satijnen carwrap voor deze Porsche Macan

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het is een feest om naar te kijken: de complete carwrap van deze Porsche Macan. Zowel het interieur als exterieur is door onze carwrappers onder handen genomen. Bekijk hiernaast de video die een mooie weergave geeft van het proces én het eindresultaat. En hieronder hebben we nog wat aanvullende informatie voor je op een rijtje gezet.

Van oranje naar satijn wit

De klant kwam bij ons met het verzoek om zijn oranje Porsche te wrappen in een witte tint. Met onze expertise en de hulp van wat kleurenwaaiers hebben we de kleur Pearl White Satin van 3M uitgekozen. Deze past perfect bij de auto en we kunnen wel zeggen dat het resultaat spectaculair is. De auto heeft een prachtige glans, helemaal wanneer het zonlicht erop schijnt.

Wat maakt deze carwrap bijzonder?

Niet alleen het exterieur, ook het interieur kreeg een make-over. Een mooie uitdaging! Want we willen de folies natuurlijk zo strak mogelijk monteren. Met een beetje hulp van een specialist zijn de deuren en elektra gedemonteerd. Dit gaf ons de ruimte om in de carwrap ook de sponningen en dorpels van de auto mee te nemen.

Wil jij ook jouw auto laten carwrappen?

Ben jij ook op zoek naar een manier om jouw auto een nieuwe look te geven? Dan is een carpwrap de perfecte optie. Onze carwrappers zijn gespecialiseerd in het vakkundig wrappen van auto’s en andere voertuigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Dat doe je eenvoudig door te mailen, de telefoon te pakken en te bellen naar 0314 – 36 15 16 of door eens binnen te lopen in Doetinchem.

@mull2media Wat een plaatje. Deze Porsche Macan is goed onder handen genomen door onze carwrappers, in deze complete wrap. Zowel het interieur als het exterieur van deze auto is aangepakt. Dat was even prutsen, maar het is het waard voor dit parelwitte eindresultaat 🦪 Vind jij de before of after mooier? #mull2media #car #carwrap #carwrapping #porsche #porschemacan #pearl #parelwit #completewrap ♬ original sound - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media