De Renault Twizzy van Basis Taxaties rijdt nu rond in stijl!

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Als ondernemer is het essentieel om op te vallen in de drukte van het dagelijkse verkeer. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf gezien wordt, zelfs in de file? Nou, daar hebben wij dé oplossing voor. Maak kennis met carwrappen! Voor onze klant Basis Taxaties hebben wij de Renault Twizzy mogen inpakken in folie. Nou staat deze tweezitter niet in de file, maar rijden ze wel supersnel de stad door. Geheel in stijl en ze vallen ook nog eens op.

Sprankelende elegantie: Gloss White Gold Sparkle 3M 2080

De basis van elke succesvolle carwrap is het kiezen van de juiste kleur. Voor Basis Taxaties hebben we gekozen voor een witte kleur. Maar niet zomaar wit, onze experts hebben voor de opvallende “Gloss White Gold Sparkle 3M 2080″ gekozen. Met zijn glinsterende gouden tinten voegt hij een vleugje luxe en elegantie toe aan de Renault Twizzy. Wanneer deze kleine bolide langsrijdt, kan niemand zijn ogen ervan afhouden. Het sprankelende effect geeft de auto een magische uitstraling en trekt gegarandeerd alle aandacht op de weg.

Waarom een carwrap?

Wij geloven dat een carwrap meer is dan alleen laagje folie dat we op je auto aanbrengen. Het is een verlengstuk van jouw merkidentiteit en de perfecte kans om jouw boodschap over te brengen. Onze vormgevers denken met veel enthousiasme en creativiteit met jou mee om een uniek ontwerp te creëren, dat helemaal bij jou past.

Voor de carwrap van Basis Taxaties hebben we het opvallende logo prominent geplaatst op de auto, zelfs boven op het dak. Voor wat extra communicatiekracht hebben we aan de zijkanten een rode banner met de tekst ‘voor uw woningtaxatie’ geplaatst. Door het toevoegen van deze belettering vergroot het de herkenbaarheid en zorgt het ervoor dat de bedrijfsnaam blijft hangen bij potentiële klanten.

 Blikvanger in het verkeer: de reis van Basis Taxaties

Nu de carwrap volledig is aangebracht, is het tijd voor de grote onthulling! Het resultaat vind je hieronder. De Renault Twizzy is getransformeerd tot een klein rijdend kunstwerkje dat moeiteloos de aandacht trekt op de weg. Of het nu in druk stadsverkeer is of geparkeerd staat, deze opvallende verschijning zal niet onopgemerkt blijven.

De kracht van visuele reclame: een investering die terugbetaalt

Als ondernemer begrijp je dat investeringen moeten renderen. Wij vinden dat een carwrap niet alleen een investering is in zichtbaarheid, maar ook in de groei van jouw bedrijf. Met deze mobiele advertentie bereik je een breder publiek en vergroot je jouw merkbekendheid zonder dat het veel moeite kost.

Dus, ondernemer, waar wacht je nog op? Laat jouw bedrijf schitteren op de weg en kies voor een opvallende carwrap! Het is de investering die zichzelf terugbetaalt en jouw bedrijf op weg helpt naar succes. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker even contact met ons op via info@mull2media.nl of bel naar 0314 – 36 15 16. We zien je berichtje wel verschijnen!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media