Spetterende carwrap voor RoosArt Paintings

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Vanaf deze week rijdt Roos van RoosArt Paintings rond in een strak gewrapt busje! Ze wilde haar kunst zichtbaar maken voor de mensen om haar heen. Een carwrap biedt daarin veel mogelijkheden. Met deze techniek is het mogelijk om jouw bedrijf echt in het oog te laten vallen. Met het design kun je alle kanten op, waardoor je altijd een resultaat hebt waarin jouw bedrijf op z’n best naar voren komt. De afbeelding die je op de zijkant van de auto ziet, is een van de werken van RoosArt Paintings.

Een hoogwaardige carwrap

Voor de carwrap van de RoosArt auto hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige folie en foll color printvilyl, waardoor het ontwerp er echt vanaf spat. De matte carwrap geeft de auto een gave uitstraling, en daarnaast extra bescherming tegen krassen en UV-licht. Met carwrapping kun je jouw auto, bus of zelfs vrachtwagen een compleet nieuwe look geven. De gehele kleur van het voertuig kan aangepast worden en er zijn oneindig veel mogelijkheden in het ontwerpen van jouw droomdesign.

Je auto laten carwrappen bij Mull2media

Denk jij eraan om jouw auto ook te laten carwrappen? Bij ons kun je terecht bij echte vakmensen. Wij zorgen ervoor dat de carwrap van jouw auto strak wordt afgewerkt, waardoor je de boodschap van jouw bedrijf of organisatie echt kunt laten overkomen! Wil je weten wat er komt kijken bij het laten carwrappen van jouw voertuig? Neem dan contact met ons op. In ons portfolio kun je daarnaast ons werk bekijken ter inspiratie. Hieronder kun je de de nieuwe bus van RoosArt Paintings bewonderen!

Autobelettering voor Roosart Paintings door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media