De voordelen van gevelreclame

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Gevelreclame is een populaire manier van reclame maken. Het is het visitekaartje van je onderneming, want het is immers de eerste indruk dat het maakt op bezoekers en passanten. De gevel- of pandaankleding moeten dus opvallen en uniform zijn aan de huisstijl van het bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan hieronder de voordelen van gevelreclame.

Altijd zichtbaar

Gevelreclame brengt jouw bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week onder de aandacht bij passanten. Doordat de gevel van jouw bedrijfspand altijd zichtbaar is, is het bij uitstek een geschikte plaats voor reclame. Wanneer er ook nog eens veel verkeer langskomt, heeft deze vorm van reclame een groot bereik. Het zorgt niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar het zorgt tevens voor een betere vindbaarheid.

Volop mogelijkheden

De naam van je bedrijf of het bedrijfslogo op de gevel is de meest voorkomende vorm van gevelreclame. Maar er zijn verder diverse maatwerkoplossingen mogelijk. Bij gevel- of pandreclame kun je denken aan een reclamebord, gevelletters, raambelettering, een geveldoek, gevelstickers, uithangborden of een maatwerkoplossing. Maar ook lichtreclame kan. Op die manier is de gevelreclame ook in het donker zichtbaar.

Grote herkenbaarheid

Gevelreclame is dus altijd zichtbaar, ook als je zelf niet aanwezig bent. Het is herkenbaar voor bezoekers en voorbijgangers en wekt de interesse van toekomstige klanten. Hoe vaker jouw bedrijfsnaam en logo voorbijkomen, hoe groter de herkenbaarheid. Bovendien is het voor al deze mensen ook prettig dat je op deze manier goed vindbaar bent. Jouw gevel is écht een visitekaartje.

Gevelreclame laten maken?

Ben je overtuigd en wil je ook gevelreclame laten maken? Mull2media begrijpt dat de gevelreclame moet aansluiten bij jouw huisstijl en dat de locatie bepalend is bij het kiezen van de juiste reclame-uiting. Wil je bijvoorbeeld een mooie lichtbak aan de gevel, of een spandoekframe, of verlichte reclame? Het kan allemaal. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gevelletters voor Konimpex door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media