Een vernieuwde carwrap voor Hubo

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Met een strakke nieuwe carwrap zorgden wij ervoor dat de bakwagen van Multimate nu door het leven gaat als een Hubo bakwagen. Multimate werd namelijk Hubo. Bij zo’n overname is het belangrijk dat in alle communicatiemiddelen de juiste bedrijfsnaam naar voren komt. Met een carwrap kun je het een geheel voertuig van een complete nieuw uiterlijk voorzien.

Oude carwrap verwijderen

Voor deze klus is het ten eerste belangrijk dat de oude carwrap zorgvuldig van het voertuig wordt verwijderd. Zo ontstaat er een schoon canvas waarop wij een nieuwe hoogwaardige carwrap kunnen aanbrengen. Onze vakmensen zorgden er daarom voor dat er geen stukje meer van de te vervangen belettering meer op de bakwagen aanwezig was voordat zij de nieuwe carwrap aanbrachten.

Een carwrap voor de lange termijn

Wanneer je een voertuig opnieuw laat wrappen, wil je natuurlijk dat de nieuwe wrap lang meegaat. Daarom maken wij alleen gebruik van hoogwaardig materiaal, waar je lang van kunt genieten. Voor de carwrap van Hubo maakten we gebruik van avery full color printvinyl en 3M carwrapfolie. Door de combinatie van matte en glanzende folie valt de bakwagen extra op.

Jouw voertuig ook laten carwrappen?

Is jouw auto, bus, motor of ander voertuig ook toe aan een nieuw uiterlijk? Met carwrapfolie zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een geheel nieuwe kleur of promoot jouw bedrijf via jouw voertuig. Meer over carwrapping lees je hier. Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Een vernieuwde carwrap voor Hubo

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media