Geef je auto een persoonlijke touch met raamstickers

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Heb je er wel eens aan gedacht om je auto te voorzien van raamstickers? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van verschillende soorten auto bestickeringen. Denk bijvoorbeeld aan raamstickers, maar ook belettering of een complete carwrap van jouw voertuig of zelfs het blinderen van ramen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het aanbrengen van raamstickers op je auto. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw auto een persoonlijke touch kunt geven.

Unieke uitstraling met op maat gemaakte raamstickers

Raamstickers zijn een uitstekende manier om je auto te voorzien van een opvallend design, je eigen bedrijf of merk te promoten, of simpelweg een statement te maken. Bij Mull2media ontwerpen we raamstickers op maat, zodat jouw auto helemaal uniek wordt. Onze raamstickers zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën, zodat ze lang mee gaan en niet snel vervagen of loslaten.

Het ontwerpproces: van idee naar realisatie

Voordat we overgaan tot productie, maken we eerst een ontwerp voor de raamstickers. Dit doen we in overleg met jou, zodat het ontwerp helemaal naar wens is. Het ontwerp wordt vervolgens geproduceerd op hoogwaardige folie, waarna de raamstickers worden uitgesneden met behulp van een plotter. De raamstickers kunnen vervolgens gemakkelijk op de ramen van je auto worden aangebracht. Kies je voor een belettering op je ramen? Dan adviseren wij om geen stickers aan te brengen op de voor- en achterruit. Door het gebruik van de ruitenwissers is de kans groter dat deze folies sneller beschadigen of zelfs loslaten. Maar daar zullen onze beletteraars je alles over vertellen bij een eerste kennismaking!

Met precisie aanbrengen die raamstickers

Het aanbrengen van raamstickers op je auto doen we met uiterste precisie. Om te beginnen is het belangrijk om de ramen goed schoon te maken met behulp van een ontvetter. Vervolgens brengen we de raamsticker aan op de gewenste plek en drukken we deze stevig aan. Met behulp van een rakel drukken we voorzichtig alle luchtbellen weg. Tadaa, daar is ie dan jouw raamsticker op je auto.

Wel of niet geschikt op je voorruit?

Raamstickers zijn geschikt voor vrijwel alle typen auto’s, van personenauto’s tot bedrijfswagens. Het is wel belangrijk om te weten dat het aanbrengen van de belettering op de voorruit van je auto in sommige gevallen niet is toegestaan. Dit heeft te maken met de wetgeving omtrent het zichtveld van de bestuurder. Bij twijfel is het altijd verstandig om advies te vragen aan een van onze experts op het gebied van auto bestickeringen.

Plakken maar?

Wil je graag zichtbaar zijn op de weg en je auto voorzien van een persoonlijke touch? Kies dan voor raamstickers van Mull2media. Wij ontwerpen en produceren raamstickers op maat, zodat jouw auto helemaal uniek wordt. Bij ons staat kwaliteit voorop, dus je bent verzekerd van raamstickers die lang mee gaan en niet snel vervagen of loslaten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media