Krachtige autobelettering? Haal er het maximale uit.

Geschreven door:
Ramon is werkzaam bij Mull2media
Ramon

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Jouw auto kan hét visitekaartje van je bedrijf, product of dienst zijn. Maak gebruik van een efficiënte manier van adverteren: autobelettering. Deel jouw boodschap met je (potentiële) klanten terwijl je onderweg bent of op locatie staat geparkeerd. De beletteringsmogelijkheden zijn eindeloos: van een simpele tekst tot een complete carwrapping. Het levert niet alleen een mooi voertuig op, maar is ook een vorm van offline marketing. Ik vertel je graag meer over hoe jij het maximale uit jouw autobelettering kunt halen.

Krachtige boodschap

Met autobelettering wil je een boodschap overbrengen aan je doelgroep. Bedenk goed wat er op jouw auto moet komen te staan. Zorg voor een korte en krachtige tekst, die wordt namelijk het snelst en gemakkelijkst gelezen. Voorbijgangers of andere verkeersdeelnemers hebben immers maar een paar seconden tijd om de tekst te lezen. Het ontwerp moet direct duidelijk zijn: wat doet je bedrijf, waar staat het voor en in welke branche ben je actief? Zet de belangrijkste info op de auto, maar maak het niet te bont. Hou het simpel! Kies voor de belangrijkste informatie:

  • Bedrijfs- of productnaam
  • Logo
  • Adresgegevens
  • Website
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Bewaking huisstijl

Het is voor jouw bedrijf belangrijk dat in alle uitingen een herkenbare huisstijl terug te vinden is. Een consistente huisstijl zorgt namelijk voor meer merkherkenning. Dus ook voor autobelettering geldt: bewaak je huisstijl. Onze ontwerpers bewaken jouw unieke huisstijl en zorgen ervoor dat het ontwerp van de autobelettering past bij de vorm van je voertuig. Er wordt rekening gehouden met de belangrijkste elementen in autobelettering, waarbij er extra aandacht is voor de leesbaarheid van de teksten. Je wil niet dat een (potentiële) klant voorbij rijdt, maar niet heeft gelezen wat er op je auto staat. De tekst moet altijd goed leesbaar zijn en voldoende onderscheidend.

Hoogwaardig folie

Uiteraard wil je lang genieten van jouw prachtige autobelettering. Voor onze autobelettering maken we gebruik van de beste en belangrijkste foliesoorten, te weten 3M en Avery. Dit zijn hoogwaardige carwrap folies die bekend staan om hun kwaliteit. De folies bieden een kleurgarantie tot wel 10 jaar. De wrapfolies zijn eenvoudig aan te brengen en beschermen de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze A-merken vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Wil jij ook maximaal profiteren van de vele voordelen van autobelettering?

Dat begrijpen wij als geen ander! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Je kan me bereiken via 0314 – 36 15 16. Wist je dat wij in staat zijn om al jouw autobeletteringen uit te voeren? Van één voertuig tot een compleet wagenpark en van een eenvoudige belettering tot een complete carwrapping. Niks is ons team te gek!

Autobelettering door het productieteam van Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media