Krassen op je auto? Kies voor wrapfolie!

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ben jij een trotse autobezitter en zuinig op je vierwieler? Dan ben je regelmatig in de weer om je bolide schoon te houden. Poetsen, polijsten, waxen, je bent er maar druk mee. Als je laklaag dan beschadigt door een kras of steenslag is dat flink balen. Het opnieuw spuiten van de lak kan een dure reparatie worden. Wist je dat je krassen kan bedekken met een passende sticker in de juiste kleur, ook wel wrapfolie. Hieronder laat ik je een mooi voorbeeld zien.

Betaalbaar alternatief

Een veelgehoorde oplossing bij (lichte) schade, is het overspuiten van de lak. Dit kan echter een dure operatie worden, zeker wanneer je dit bij de echte specialist laat doen. Wij bieden een goedkoper én leuker alternatief, namelijk het bedekken van de betreffende plek met geschikt wrapfolie. Kies voor een folie in de kleur van jouw auto of maak van de gelegenheid gebruik om je auto een nieuwe look te geven. Kies er voor om alleen het aangedane gebied te wrappen of geef je hele auto een make-over.

Altijd een passende oplossing

Twijfel je of jouw auto nog gewrapt kan worden na de opgelopen schade? Breng dan gerust je auto eens langs, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Op onderstaande foto zie je een prachtige Fiat, maar helaas beschadigd. Op de before-foto, voordat de wrapfolie is aangebracht, zie je duidelijke krassen onderaan het portier. Door het deel te wrappen in een nieuwe kleur kreeg de auto een nieuwe frisse look.

De hoogste tijd om die schade weg te werken! Laat het ons weten als wij jou hierbij kunnen helpen. Mail of op pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media