Check deze indoor lichtreclame voor Sani4all en Rush marketing

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Je ziet het geregeld op onze website en socials voorbijkomen: lichtreclame! Zo heb je verschillende soorten, van verlichte gevelreclame tot de gekleurde neonflex. Maar bij Sani4all waren ze op zoek naar een ander soort lichtreclame, indoor en grootser. Dus zijn wij aan de slag gegaan en onlangs hebben we dit mooie project afgerond, kijk maar.

Wij denken mee vanaf het begin

De eerste vraag die we kregen vanuit het hoofdkantoor van Sani4all was of we een groot vrijstaand lichtgevend 4 embleem konden maken. Je weet wel, de herkenbare 4 uit het logo! Het was onze taak om dit idee verder tot leven te brengen. Met een aantal voorstellen en samples is onze reclamemaker Ivan op pad gegaan om samen met de klant de definitieve keuze te maken.

Uiteindelijk is er gekozen voor een indirect verlichte letter (voor de kenners, een profiel 3). De letters zijn uitgerust met RGB verlichting, dit geeft Sani4all de volledige controle over de kleur en het licht. Met één druk op de afstandsbediening is de kleur te wijzigen, helemaal passend bij de huisstijl of de gewenste mood.

En lichtreclame aan de groene wand voor Rush Marketing

De tweede vraag die we kregen was het realiseren van een 3D logo met verlichting voor Rush Marketing. Een mooie uitdaging, want dit logo is met afstandhouders bevestigd op de groene plantenwand. Na verschillende opties te hebben besproken is er gekozen voor een zogenoemde flatbox. In de video hiernaast zie je een mooi, op kleur gespoten, aluminium bak waar het logo uitgehaald is. De tekst ‘ rush’ is met wit acrylaat door het aluminium gestoken. Met goud translucent folie zijn speciale effecten aangebracht.

Tijd om te shinen met lichtreclame

Deze beide vormen van binnenreclame hebben we met aandacht en passie tot stand gebracht. Twee prachtige lichtreclames die de merken laten opvallen. Weet dat er talloze manieren zijn om lichtreclame in jouw kantoor, woning of bedrijf te integreren. Samen kijken we hoe je maximale impact kan creëren. Laat bijvoorbeeld de verlichting aansluiten bij jouw huisstijlkleuren of breng je logo tot leven met 3D-prints en toffe afwerkingen. Indoor lichtreclame is gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en flexibel. Enthousiast geworden en wil je meer weten? Stuur ons dan een mail of pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16. Het is tijd om te shinen!

@mull2media Tijd om te shinen met lichtreclame! 💡Je ziet het regelmatig voorbij komen op onze website en socials. Dit toffe project hebben we onlangs afgerond voor #Sani4all en #rushmarketing #binnenkijken #binnenreclame #signing #lichtreclame #lightsign #lightsigns #doosletters #communication #zichtbaarheid #zichtbaarheidvergroten ♬ origineel geluid - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media