Mini Cooper Marktlink opvallend beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Omdat fusie- en overnamespecialist Marktlink een nieuwe huisstijl heeft, zal het wagenpark ook een metamorfose ondergaan. Door deze Mini Cooper van één van de medewerkers te voorzien van een gloednieuwe autobelettering, is de eerste verandering een feit.

Ontwerp autobelettering

Naast de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl, is Mull2media verantwoordelijk voor het ontwerp van de autobelettering. Het zwarte voertuig is opvallend voorzien van het logo en de URL naar de website in de witte kleur. Ook is er aan de zij- en achterkant een duidelijke verwijzing naar de Marktlink Academy en Werken bij Marktlink. Hiermee heeft de auto een corporate uitstraling en valt het absoluut op.

Gebruik hoogwaardige folies

Voor de autobelettering is er gekozen voor Avery-folies, te weten Avery Supreme wrapping vinyl en Avery snijvinyl.  Dit zijn hoogwaardige carwrap folies. De wrapfolie is door onze medewerkers op locatie aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Bekijk het resultaat

Deze autobelettering is één van de verschillende reclame-uitingen van Marktlink die we nog gaan omzetten naar de nieuwe huisstijl. Denk aan het briefpapier, pand- en gevelreclame, visitekaarten, reclameborden en stickers. Benieuwd naar de nieuwe look & feel van de autobelettering? Bekijk hieronder het prachtige resultaat van de nieuwe huisstijl op de voertuigen.

Autobelettering voor Marktlink door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media