Nieuwe bedrijfsbus Trendy Bloemen beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In opdracht van Trendy Bloemen hebben wij de nieuwe bedrijfsbus voorzien van een belettering in de huisstijl. Daarmee kan de trendy bloemenwinkel uit Lichtenvoorde zicht- en herkenbaar de weg op!

Uniek en opvallend ontwerp

De wens van Ellen Kroekenstoel namens Trendy Bloemen – in te schakelen voor flitsende boeketten, fraaie bloemstukken en hip opgemaakte vazen en schalen – was een mooie overloop van eigen werk (door een fotograaf vastgelegd boeket) richting de kleur van haar splinternieuwe bus zelf. Dit hebben wij omgezet naar een uniek ontwerp voor de busbelettering.

Effectieve samenwerking

Deze bedrijfsbus is voorzien van een metallic lak. Reden te meer om de 3M Print Wrap Film IJ180m te gebruiken; een mooie metallic folie van de allerbeste kwaliteit, zodat deze precies dezelfde kleureigenschappen heeft als de lak zelf. Om deze kleur te evenaren, hebben we een groot aantal kleurstalen geprint en zijn hiermee, samen met haar, aan het vergelijken geslagen. Zo hebben we een mooie overloop gecreëerd van geprinte folie naar de daadwerkelijke kleur van het voertuig.

Bekijk de video!

Wil je weten hoe deze belettering tot stand is gekomen? Bekijk hieronder de video en zie hoe wij deze belettering hebben aangebracht. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media