Nieuwe pandaankleding voor modehuis Casa Blanca in Doetinchem

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De winkel van Casa Blanca in Doetinchem is door ons voorzien van een nieuwe pandaankleding. Het modehuis is sinds kort een Michael Kors shop in shop en dat is nu echt overal te zien. Zowel de gevel buiten als het interieur binnen is voorzien van reclame van het Amerikaanse kledingmerk.

Diverse reclame-uitingen

Zo hebben we het pand van buiten voorzien van opvallende en strakke gevelletters. Ook is er fullcolour raambelettering met het Michael Kors-logo bij de ingang en zijkanten van de winkel aangebracht. Daarmee is het pand van grote afstand te herkennen. Maar ook binnen is alles aangepakt. Onze medewerkers hebben aluminium textielframes voor de raampartijen gemonteerd en ook zijn de kasten, deuren en trappen voorzien van snijteksten met verwijzingen naar het kledingmerk.

Ontwerp en realisatie

Mull2media heeft de nieuwe pandaankleding voor Casa Blanca compleet voor haar eigen rekening genomen. Van inmeten tot grafisch ontwerp, van productie tot en met montage op locatie. Uiteraard is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het een lange levensduur heeft. Bekijk hieronder een aantal foto’s van het mooie eindresultaat voor Michael Kors by Casa Blanca.

Tevreden klant

Eigenaar Hans van Loo van Modehuis Casa Blanca laat weten zeer blij te zijn met de nieuwe pandaankleding: “Het resultaat is echt prachtig geworden. Het hele pand ademt Micheal Kors en dat is precies wat we wilden. Zowel binnen als buiten is komt het merk goed tot z’n recht. Ook bezoekers en voorbijgangers laten weten dat ze het erg mooi vinden. Daarnaast verliep de samenwerking met Mull2media naar tevredenheid.”

Ook opvallen?

Wil je ook een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw bedrijfspand en ben je benieuwd wat Mull2media voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden.

Pandaankleding voor modehuis Casa Blanca in Doetinchem door Mull2media
Pandaankleding voor modehuis Casa Blanca in Doetinchem door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media