Onze ervaring met de belangrijkste folies

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor onze autobelettering of bestickering maken we gebruik van de beste en belangrijkste foliesoorten, te weten 3M en Avery. Dit zijn hoogwaardige carwrap folies. De wrapfolie is makkelijk aan te brengen en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze A-merken vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Hoogste kwaliteit

Wij maken bij Mull2media gebruik van de hoogste kwaliteit aan materialen en machines, zodat wij de beste kwaliteit belettering aan je kunnen leveren. De gebruikte folies komen onder andere van bovengenoemde topmerken en staan al jarenlang bekend om hun degelijke en kwalitatieve folies. Deze folies bieden een kleurgarantie tot wel 10 jaar.

Over 3M

3M ™ maakt tweelaags gegoten PVC folies in diverse uitvoeringen voor het volledig of gedeeltelijk inpakken van voertuigen. De folies zijn duurzaam en voorzien van een permanente lijmlaag. Ze hebben een prima opaciteit op constaterende ondergronden en zijn weer- en windbestendig. Het materiaal is echter minder geschikt voor het infohnen in diepe geulen en 3D contouren. Daarvoor gebruiken we Avery.

Over Avery

Avery Dennison is een hoogwaardige gegoten vinylfilm voor een mooie uitstraling op jouw voertuig. Het merk maakt hoogwaardige, niet-transparante printfolie met superieure kleurhelderheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Het levert perfecte resultaten. Dat is de reden dat wij met deze folie van het bekende merk werken.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op over dit onderwerp. Wij zijn je graag van dienst.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media