Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Veel bedrijven staan tegenwoordig op beurzen om hun producten en diensten te promoten en in contact te komen met (potentiële) klanten. Misschien sta jij er met je organisatie ook wel eens en zoek je een manier om aandacht te trekken met je stand en je te onderscheiden van je concurrentie. Lees hier onze tips hoe je dat het beste kunt doen!

Uitnodigende stand

De locatie van je beursstand is uiteraard van groot belang, maar hier heb je niet altijd invloed op. Waar je wél invloed op hebt, is de stand zelf. Ga altijd voor een open en uitnodigde stand. Met deze opstelling zorg je er namelijk voor dat bezoekers jouw stand van meerdere kanten kunnen betreden. Dat zorgt gegarandeerd voor veel geïnteresseerden.

Aansprekend design

Vanzelfsprekend moet je beursstand ook een aansprekend design hebben. Zorg dat je er tussen uitspringt met bijvoorbeeld een opvallende beurswand, roll up banners, spandoeken, vlaggen en overige beursmiddelen! Mull2media denkt hierin graag met je mee. Wij komen altijd met creatieve ideeën, die passen bij jouw huisstijl en doelgroep.

Leuke gadgets

Het draait op de beurs met name om de herkenbaarheid van het bedrijf waar je werkzaam bent. Mensen bezoeken je beursstand, maar zorg ook dat ze daarna aan je blijven denken. Geef daarom leuke gadgets weg! Zorg dat je daarom leuke relatiegeschenken, zoals pennen, badgets, presentatiemappen en visitekaarten, bij je hebt. Zo kunnen ze niet meer om je heen!

Interesse? Neem contact op

Heb je binnenkort een beurs of een groot evenement op de agenda staan? Misschien heb je nog niet voldoende nagedacht over jouw beursaankleding. Wij helpen je verder! Mull2media heeft namelijk jarenlange ervaring in het maken van beursaankleding die ervoor zorgt dat jouw stand er verzorgd uitziet. Jouw beursstand is immers het eerste onderscheidende vermogen ten opzichte van jouw concurrentie! Neem bij interesse contact op.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media