Hoveniersbedrijf van Antwerpen nóg groener met elektrische bedrijfsbus

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een nieuwe bedrijfsbus, maar dan wel elektrisch. Dat was de wens van Hoveniersbedrijf van Antwerpen. Waren ze al helemaal thuis in het groen, is het met de komst van een elektrische bedrijfsbus nóg groener! Om het helemaal af te maken hebben wij de bus voorzien van de juiste huisstijl.

Hoe een busbelettering in z’n werk gaat?

Reclame maken terwijl je onderweg bent? Dat kan met busbelettering. Dé oplossing wanneer je beter zichtbaar wil zijn met jouw bedrijf terwijl je je van A naar B verplaatst. Zoals bij elke opdracht, hebben we ook met Hoveniersbedrijf van Antwerpen de wensen doorgenomen. Aan de hand daarvan maken we een voorstel voor de vormgeving van het voertuig. We gaan net zo lang door tot jij tevreden met en het ontwerp en deze definitief is. Daarna is het tijd om te printen, snijden, ontvetten en plakken!

Toe aan een nieuwe busbelettering?

Denk je, dit wil ik ook? Of heb je al een busbelettering, maar is het ontwerp sterk verouderd? Weet dan dat wij je kunnen helpen. Loop eens binnen, dan bespreken we al jouw wensen. Liever contact per mail of telefoon? Ook dat kan, geen probleem! Maar vergeet niet, de eerste actie naar meer zichtbaarheid ligt bij jezelf.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media