Hoe je jouw bedrijf kan verduurzamen met zonwerende raamfolie

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het is tijd om je bedrijf verder te verduurzamen met zonwerende raamfolie! De lente is weer aangebroken en de zon schijnt nu met volle kracht. Door zonwerende folie aan te brengen op de ramen van jouw bedrijfspand kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf een stuk energiezuiniger wordt. Wel zo fijn in deze tijden met torenhoge prijzen voor energie. Én het heeft ook nog eens voordelen voor je medewerkers. Benieuwd naar wat het je oplevert? Daar vertel ik je graag meer over in dit artikel.

Wat is zonwerende raamfolie?

Zonwerende folie is een soort van transparant of getint plasticfolie met UV-werende eigenschappen. Het is ontworpen om warmte te reflecteren en blokkeren. Een aantal factoren bepalen of het folie aan de binnen- of buitenzijde van je raam wordt aangebracht. In beide gevallen geldt dat de warmte weerkaatst, maar ook dat schadelijke UV-stralen worden gereduceerd.

Bekijk hier onze how-to video waarin collega Daryll laat zien hoe we zonwerende raamfolie van het merk Madico aanbrengen.

Verhoog het comfortniveau

Een aangename werkomgeving met koele werkruimtes in de zomer en een fijne temperatuur in de winter. Medewerkers die zich prettig voelen en productiever zijn. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Met zonwerende raamfolie zet je de eerste stappen naar het verhogen van het comfortniveau binnen jouw organisatie. De folies houden in de zomer de warmte buiten en in de winter vermindert het de kou en tocht dat door ramen binnenkomt. En daarmee bespaar je tegelijkertijd op de energiekosten. De airco hoeft minder hard te koelen of verwarmen. Handig toch?!

Bescherm je meubels, maar ook je medewerkers!

Wist je dat zonwerende raamfolie ook de levensduur van je meubels en vloerbedekking kan verlengen? Doordat de schadelijke UV-stralen niet meer de kamer binnendringen is een verkleurd interieur verleden tijd. En wat dacht je van je medewerkers? Waarschijnlijk het kostbaarste kapitaal in jouw bedrijf. Ook zij worden beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Hoe waardevol is dat?!

Mogen wij je helpen met het verduurzamen van jouw bedrijf?

Wil jij de effecten van zonwerende raamfolie zelf ervaren en je bedrijf verder verduurzamen? Waar wacht je nog op? Pak direct de telefoon om een afspraak in te plannen of stuur ons een mail met je wensen. Dan kunnen we binnenkort het raamfolie monteren, zodat jij én je medewerkers een fijne zomer tegemoet gaan!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media