Wat is het verschil tussen autobelettering en carwrapping?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Zit je er aan te denken om je bedrijf te promoten via autobelettering of carwrapping? Maar weet je niet goed welke van deze twee vormen het beste past bij jouw wensen? In dit artikel leg ik je het verschil uit tussen autobelettering en carwrapping.

Stijlvolle autobelettering

Bij deze vorm van reclame wordt een deel van het voertuig voorzien van stickers. Je kan het ontwerp zo groot maken als je wil. Ga je voor een stijlvol logo op de achterzijde van je auto of voor een gedeeltelijke belettering aan de zijkant van je bestelbus. Jij bepaalt waar de belettering wordt aangebracht. In tegenstelling tot een carwrap blijft bij autobelettering de originele laklaag zichtbaar op de gedeeltes waar geen stickers zitten.

Pak je auto in met carwrapping

Heel simpel uitgelegd: bij carwrapping wordt je auto “ingepakt”. Waar jouw voertuig bij autobelettering deels wordt voorzien van jouw logo of reclame-uiting, kunnen we met carwrapping grotere vlakken of zelfs je hele auto of bus inpakken met hoogwaardige wrapfolies. Zo kan je met carwrapping jouw auto een nieuwe kleur geven, maar ook met beeld en tekst jouw bedrijf promoten. Daarnaast geeft een carwrap jouw auto een UV-werende en krasbestendige laag, wat natuurlijk ook niet mis is!

Wat gaat het worden?

Concluderend kunnen we stellen dat je met autobelettering op een mooie en betaalbare manier jouw bedrijf kunt promoten. Carwrapping brengt juist weer meer mogelijkheden met zich mee. Met carwrapping kun je het gehele uiterlijk van je auto veranderen. Wat voor jou de beste keuze is hangt af van jouw wensen. Zet jouw voertuig in de kijker en bereik (potentiele) klanten die in de file staan, voorbijgangers en tegenliggers met jouw boodschap. Samen jouw wensen bespreken? Neem contact met mij op via 0314 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media