Video: Maak kennis met verschillende soorten zonwerende raamfolies

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Wil je je woning, kantoor of auto beschermen tegen de schadelijke straling van de zon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing, want wij bieden een breed scala aan zonwerende raamfolies. Maar welke folies zijn er allemaal? En hoe kies je een folie die geschikt is voor jouw situatie? Van folies voor autoruiten tot folies voor meer privacy. In deze korte video lichten we een aantal veelgebruikte zonwerende raamfolies toe. Op een zonnige dag hebben we de video opgenomen, zodat je ook direct het effect van de verschillende folies ziet, kijk maar! 

Zonwerende raamfolies voor je autoruiten 

Ben je specifiek op zoek naar folies voor je autoruiten? Dan is de Black Pearl HP 65 misschien iets voor jouw. Deze topfolie van het merk Madico, is een 2-laags niet gemetalliseerde zonwerende raamfolie. Geschikt voor het tinten van jouw autoruiten. De folie biedt naast een goede warmtereductie ook 99% bescherming tegen UV stralen. De Black Pearl HP 65 is als enige toegestaan voor applicatie op voorportier ramen en voorruiten, mits je originele ramen niet getint zijn. Deze folie voldoet daarmee dus volledig aan de wetgeving.

Voordelen met raamfolie voor je interieur

Wil je liever een folie die vele voordelen biedt voor je interieur? Kijk dan eens naar de Optivision reflective 5. Deze folie vermindert de reflectie op je beeldscherm, waardoor je productiever en comfortabeler werkt. Daarnaast heeft deze folie een hoge warmte wering, het reduceert warmte met maar liefst 80%.

Bespaar op energiekosten met dit raamfolie dat je aan de buitenkant aanbrengt

Een energiezuinig resultaat? Dat wil toch iedereen?! Daarom raad ik je aan om de Reflective Silver 40E te overwegen. Een aluminium gemetalliseerde folie met een weerbestendig acryl lijmsysteem. De perfecte oplossing voor warmtewering in combinatie met privacy. Door de reflectie van buitenaf weerkaatst het de zonnestralen én is het niet mogelijk om naar binnen te kijken. Door deze reflectie bespaar je ook nog eens op je energiekosten. Weten welke voordelen zonwerende raamfolies nog meer hebben? Dat lees je in dit artikel met 5 redenen waarom jij baat hebt bij zonwerende raamfolies. 

Helder folie, maar toch de bescherming voor je interieur

Wil je jouw meubels en vloerbedekking beschermen tegen de felle UV-straling? Dan is de UV Gard een goede keuze. Deze heldere UV blokkerende folie laat het licht maximaal door, maar voorkomt ongewenste verkleuring van jouw interieur. Dit folie wordt veel toegepast bij musea en winkel etalages.

We adviseren je graag over de vele folies

Natuurlijk is er nog veel meer keuze in folieland! Dus, heb je vragen over de verschillende soorten zonwerende folies? Of ben je benieuwd naar de voor en nadelen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden! Bel naar 0314 – 36 15 16, stuur ons een mail of kom zelf de staaltjes bekijken in Doetinchem

@mull2media Handig! Die zonwerende raamfolies. Ze zijn duurzaam, verminderen kosten van de airco en houden schitteringen op je beeldscherm tegen. Maar daarom bestaan er ook een hoop verschillende soorten! Wij laten je een aantal voorbeelden zien 📈 #mull2media #windows #windowtint #foil #sunshine #sun #sustainability #duurzaam #zon ♬ origineel geluid - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media