Hitte buiten houden? De 3 voordelen van zonwerend raamfolie

Geschreven door:
Luke is werkzaam bij Mull2media
Luke

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De dagen worden langer en de zon breekt weer vaker door. Hoe fijn het zonnige weer ook is, de warmte die het met zich meebrengt wil je in de zomer liever niet binnen hebben. In deze blog laat ik je kennis maken met zonwerend raamfolie en zet ik de drie belangrijkste voordelen voor je op een rij.

Wat is zonwerend raamfolie?

De warmte van de felle zon op je ramen zorgt er al snel voor dat het binnen warm en benauwd wordt. Een eenvoudige manier om de zon te weren is het aanbrengen van zonwerend raamfolie. Het gemetaliseerde folie is flinterdun en zorgt voor een hoge wering van warmte, inkijk of uv-straling.

Voor elke situatie een passende oplossing

De keuze in zonwerend raamfolie is enorm. Met verschillende functies en diverse kleuren zorgen wij ervoor dat jouw raamfolie perfect aansluit bij jouw wensen en de gevel en stijl van jouw bedrijfspand, kantoor of woonhuis. In dit artikel vertel ik je meer over de werking van de verschillende folies. Voor elke situatie is er namelijk een passende oplossing. Wij komen graag op locatie voor een passend advies en zoals je van ons gewend bent verzorgen wij ook de vakkundige montage.

Houd de zon buiten, maar laat het licht wel binnen

Bij veel zonweringen is het grote nadeel dat de hoeveelheid licht afneemt, waardoor het binnen donkerder wordt. Wanneer je kiest voor zonwerend raamfolie houd je de zon buiten, maar laat je nog voldoende licht binnen. Een bijkomend voordeel is dat schadelijke uv-straling wordt geblokkeerd waardoor stoffen en meubilair minder van kleur verschieten.

Kostenbesparend

Een ander belangrijk voordeel van zonwerend raamfolie is dat het de uv-straling niet doorlaat. De warmte kan in sommige gevallen tot wel 80% afnemen. Dit betekent dat de airco niet zo hard hoeft te werken, waardoor je bespaart op je energierekening.

Zorg het hele jaar voor een aangenaam klimaat

Wist je dat zonwerend folie er in de zomer voor zorgt dat het koel blijft, maar dat het in de winter de warmte binnenhoudt? Een soort isolerende functie!

De hoogste tijd om de warmte buiten te houden

Wil jij je huis of kantoor koel houden deze zomerdagen? Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie over zonwerend raamfolie? Neem dan contact met mij op via 0314 – 36 15 16. Wist je dat je ook je autoruiten kan blinderen om de zomerhitte in je auto tegen te gaan?

Op naar een zonnige zomer!

Raambelettering met zonwerend raamfolie voor Kramp door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media